سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: AMSCONF04_326
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 473
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ریسک های به اشتراک گذاری دانش: یک مطالعه تطبیقی برای واحدهای سازمان
چکیده مقاله:
دانش نخستین منبع راهبردی برای شرکت ها در قرن 21 است. پژوهشگران و متخصصان تلاش می کنند دریابند، که چگونه منابع دانش به صورت موثر گردآوری و مدیریت شوند تا بتوان از آنها به عنوان مزیت رقابتی استفاده کرد. به عنوان یک ابزار دانش محور، به اشتراک گذاری دانش یک ابزار اساسی است که از طریق آن کارمندان می توانند در استفاده از دانش، نوآوری و در نهایت مزیت رقابتی سازمانی همکاری کنند. اشتراک گذاری دانش میان کارمندان یک تیم و تیم های سازمانی مختلف، امکان بهره برداری و سرمایه گذاری بر روی منابع مبتنی بر دانش را به سازمان ها می دهد. تحقیقات نشان می دهد که به اشتراک گذاری دانش به طور مثبت بر کاهش هزینه های تولید، تکمیل سریع تر توسعه محصول جدید، عملکرد تیم، قابلیت های نوآوری تیم و عملکرد شرکت از جمله رشد و درآمد فروش از محصولات و خدمات جدید موثر است. با وجود اینکه امروزه دانش به عنوان مهمترین و اساسی ترین دارایی سازمان جهت کسب و حفظ مزایای رقابتی و درنتیجه ادامه حیات سازمان هاست، اما هنوز افراد دانششان را به دلایل مختلف با سایرین به اشتراک نمی گذارند و همواره ریسک ها و تهدیدهایی برای به اشتراک گذاری دانش میان افراد و واحدهای سازمانی وجود دارد، از جمله رقابت های شخصی، ترس از دست دادن موقعیت شغلی، عدم اعتماد میان کارکنان سازمان، نداشتن انگیزه لازم، عدم آگاهی در مورد استفاده از فناوری های جدید، علاقه نداشتن به فناوری جدید و ... . حتی ممکن است برخی نواقص سخت افزاری، ویروس ها و هکرها نیز دانش موجود در سازمان را تهدید و حتی آنها را تغییر و یا از بین ببرند. بنابرین نیاز است تا این ریسک ها ابتدا شناسایی، ارزیابی، طبقه بندی و سپس کنترل شوند تا عوامل تهدید کننده دانش سازمانی را به حداقل برسانند. در این پژوهش، به بررسی و تحلیل ریسک های موجود در سازمان خواهیم پرداخت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AMSCONF04_326 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/568077/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شجری، مریم و فضل الله تبار، حامد،1395،ارزیابی ریسک های به اشتراک گذاری دانش: یک مطالعه تطبیقی برای واحدهای سازمان،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری،تهران،https://civilica.com/doc/568077
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شجری، مریم؛ حامد فضل الله تبار)
برای بار دوم به بعد: (1395، شجری؛ فضل الله تبار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استراتژی های توسعه ی گردشگری، با تأکید بر گردشگری مذهبی (نمونه موردی: کلان شهر مشهد)
- معاهدات سرمایه گذاری بین ایران و سایر کشورها و آثار آن از دیدگاه حقوق بین الملل
- جایگاه حقوقی تحریم در قراردادهای بین المللی
- نقش شفافیت در مبارزه با فساد اداری؛ با تکیه بر قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد
- بررسی نقش گردشگری در توسعه اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.