سال انتشار: 1395
محل انتشار: سومین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
کد COI مقاله: BSCONF03_077
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 286
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی بیوانفورماتیکی توکسین ST در Escherichia coli
چکیده مقاله:
اشریشیا کلای انتروتوکسیژنیک گروه متنوعی از پاتوژن ها هستند که توانایی استقرار در روده کوچک را دارند، جاییکه می توانند انتروتوکسین های کد شده بوسیله پلاسمید حساس به حرارت (LT) و مقاوم به حرارت (ST) را تولید و انتقال دهند و باعث صدها میلیون مورد اسهال در هر سال شوند. پپتیدهای ST متعددی در سویه های انسانی ETEC شناسایی شده اند. علیرغم شیوع و مرگ و میر همراه با عفونت آن، در مورد زمینه ژنتیکی این پاتوژن جهانی اطلاعات کمی بررسی شده است. لذا درک بهتر روابط فیلوژنتیکی، بررسی خصوصات بیوشیمایی و ساختاری، مطالعه ساختارهای دوم و سوم، وجود پپتیدهای راهنما و ... ضروری به نظر می رسد. به منظور بررسی بیوانفورماتیکی این توکسین از قبیل خصوصیات پروتئینی، ساختار ثانویه، موتیف های گذرنده از غشا، محل تجمع سلولی و پپتید راهنما از تعدادی نرم افزار تحت وب استفاده و مشخص شد که این توکسین ناپایدار، ترشحی و دارای دو مارپیچ آلفا و یک صفحه بتا و در انتهای N ترمینال خود دارای پپتید راهنما می باشد.
کلیدواژه ها:
اشريشيا كلاي، بيوانفورماتيك، پپتيد راهنما، توكسين ST، خصوصيات پروتئين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/566751/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مریخ، راحیل،1395،بررسی بیوانفورماتیکی توکسین ST در Escherichia coli،سومین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/566751
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مریخ، راحیل؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، مریخ؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آلیاژهای حافظه دار NiTiCu نانوبلوری: مطالعه رفتارهای ساختاری، فیزیکی و متالورژیکی
- بررسی روش های مختلف زباله سوزی وپارامترهای موثر برانتخاب آن با رویکرد تولید انرژی
- تحلیل اجزا محدود عملگرهای از جنس آلیاژ حافظه دار در میکروپمپ ها
- ساخت فیلم نازک NiTi(Si) برای کاربرد در سیستم های میکروالکترومکانیکی زیستی قابل استفاده در پزشکی
- نانو نیوزوم ها ابزارهای نوین دارو رسانی: مقدمه، ساختار، مزایا، کاربرد ها، روش های ساخت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کشت پاییزه چغندرقند در ایران از تحقیق تا اجرا
- فیزیولوژی عملکرد کلزای خوراکی Brassica napus L. در گذر زمان
- آ سبز ضامن امنیت غذایی: چالش ها، راهبرد ها و چشم اندازها
- ارتقای بهره وری سیستم های زراعی دیم در ایران: دستاوردها و چشم انداز
- صنعت تولید بذر اصلاح شده و فرصت های اشتغال نیروهای متخصص
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.