پاسخ عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا نسبت به محلولپاشی عنصر آهن در منطقه یاسوج
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 365
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SENACONF04_105
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
بهمنظور برر سی اثر سطوح مختلف کود آهن بر عملکرد و برخی اجزاء عملکرد لوبیا رقم تلاش، آزمای شی در سال 1394 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد . کود آهن در دو سطح شامل صفر (شاهد)، 50 کیلوگرم در هکتار منظور گردید. صفات مورد مطالعه شامل تعداد دانه در غلاف، طول غلاف، وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیکی و درصد پروتئین بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر کود حیوانی بر تعداد دانه در غلاف و در صد پروتئین در سطح احتمال %1 معنیدار گردید و طول غلاف در سطح احتمال %5 معنیدار شد. نتایج حا صل از مقای سه میانگینها نشان داد بیشترین تعداد دانه در غلاف ( 9/48 عدد)، طول غلاف ( /44 10 سانتیمتر) و درصد پروتئین( /86 21 در صد) در تیمار 50 کیلوگرم در هکتار کود آهن و کمترین آن در تیمار شاهد(عدم مصرف کود آهن) مشاهده شد. بنابراین کاربرد کود آهن بصورت محلولپاشی به میزان 50 کیلوگرم در هکتار جهت افزایش عملکرد و اجزاء لوبیا در منطقه یاسوج پیشنهاد میگردد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یاسر جاودان خرد
گروه زراعت ، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج ایران
خدابخش پناهی کردلاغری
گروه زراعت ، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :