طراحی چارچوبی جامع به منظور تصمیم گیری در خصوص مقاوم سازی تسهیلات حساس در پدافند غیرعامل و به کارگیری آن در بستر فناوری اطلاعات
محل انتشار: کنفرانس پدافند غیرعامل و توسعه پایدار
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 631
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PDFCONF01_091
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
تسهیلات حساس، مراکزی هستند که محور و منشأ تمام تحرکات، فعالیت ها و قدرت کشور می باشند. این مراکز بهدلیل اهمیت بالای خود همواره در معرض تهدیدهای نظامی بوده و از این رو، مورد توجه هستند. صرف نظر از وجودتهدیدهای عامدانه، بروز مخاطرات طبیعی نیز برای این تسهیلات می تواند پیامدهای گستردهای را به همراه داشته باشدو پایداری و عملکرد سیستم را برای مدتی طولانی با چالش روبرو کند. بر این اساس لازم است تا تسهیلات مختلفموجود در یک سیستم بر اساس چارچوبی جامع مورد ارزیابی قرار گیرند و میزان اهمیت آنها مشخص گردد. ایناولویت بندی در تخصیص صحیح منابع در مواقع بحران نقشی کلیدی ایفا می کند. علاوه بر این، شناسایی تهدیدهایپیش روی یک سیستم و ارزیابی آنها در تعیین تهدیدات محتمل بسیار تأثیرگذار خواهد بود. با توجه به راهکارهایمختلف جهت مقاومسازی این تسهیلات، لازم است استراتژی مناسب مقاوم سازی با در نظر گرفتن تهدیدات محتملبرای هر یک از تسهیلات حساس، تعیین شود تا حداکثر بازدارندگی را برای سیستم به دنبال داشته باشد. چارچوبمعرفی شده در این مقاله رویکردی جامع و یکپارچه به این موضوع داشته و ضمن بررسی جامع مطالعات پیشین در اینزمینه، به طور مختصر به نحوه پیاده سازی این مفهوم در بستر فناوری اطلاعات اشاره کرده است. لازم به ذکر است کهچارچوب معرفی شده، استفاده از روشهای مختلف تصمیم گیری چندمعیاره را جهت کم یسازی قضاوت ها و نیز منطقفازی را به منظور رفع ابهامات موجود در هر یک از تصمیم گیری ها، پیشنهاد می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ادریس مظلوم زاده
مشهد، میدان آزادی، دانشگاه فردوسی، مرکز رشد واحدهای فناور (شماره 4)، شرکت بهین ره آورد بهبود
مجتبی طالبیان شریف
مشهد، میدان آزادی، دانشگاه فردوسی، مرکز رشد واحدهای فناور (شماره 4)، شرکت بهین ره آورد بهبود
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :