سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCAMEM10_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 208
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نو آوری های ادوات خاکورز در راستای کشاورزی پایدار
چکیده مقاله:
افزایش تردد ما شین آلات و ادوات در مزارع موجب ایجاد لایه های س خت و افزایش فر سایش آبی و بادی می شود . در این مقاله نتایج دو تحقیق مرتبط به هم، گزارش و مقایسه شده است . تحقیقات بر ساخت و ارزیابی مزرعه ای دو ابزار مناسب برای خاکورز یسطحی و عمیق ، همراه با ملاحظات خاکورزی حفاظتی و پایدار متمرکز شده ا ست. در مطالعه اول یک گاوآهن کج ساق ساخته وعملکرد آن با یک گاوآهن برگرداندار مقایسه شد. در مرحله بعد یک دستگاه زیر شکن کج ساق ساخته شد و عملکرد آن با زیرشکن معمولی و ساقه خمیده در ایستگاه تحقیقاتی باجگاه، دانشگاه شیراز ، ایران مقایسه گردید. هر دو آزمایش در سطوح مختلف عمق وزاویه حمله انجام گرفت. نتایج حاکی از آن بود که در عمق یک سان نیروی ک شش گاوآهن کج ساق ن صف گاوآهن برگرداندار میباشد ، نفوذ پذیری بیشتری برای آب و هوا در خاک ایجاد و به دلیل باقی گذاشتن بقایای بیش تر ) 77 %( روی سطح فرسایش خاک را تعدیل می کند. زیرشکن کج ساق کمترین نیاز به نیروی کشش به ازای هر ساق را داشت ه و متوسط توان مصرفی برای زیرشکن های کج ساق، ساقه خمیده و معمولی به ترتیب 5/15و6/09و6/68 کیلووات به ازاهرساق درسرعت پیشروی 1/5کیلومتر بر ساعت بدست آمد. مطالعات نشان داد که گاو اهن و زیر شکن کج ساق توانایی بهبود وی ژگی های فیزیکی خاک و حفظ مقدار قابل توجهی بقایای گیاهی، فراتر از آستانه مورد نیاز کشاورزی حفاظتی، روی سطح را دارند.
کلیدواژه ها:
خاكورزي، زير شكن كج ساق، فرسايش، گاو آهن كج ساق، لايه سخت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/563431/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رئوفت، محمدحسین و کاوسی، زهرا و مجیدی ایرج، حبیب اله و روستاپور، امیدرضا،1395،نو آوری های ادوات خاکورز در راستای کشاورزی پایدار،دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/563431
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رئوفت، محمدحسین؛ زهرا کاوسی و حبیب اله مجیدی ایرج و امیدرضا روستاپور)
برای بار دوم به بعد: (1395، رئوفت؛ کاوسی و مجیدی ایرج و روستاپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از بیوسوخت راهکاری برای توسعه پایدار
- تولید بیوانرژی و بررسی رابطه آن با امنیت غذایی
- توسعه پایدار در مکانیزاسیون کشاورزی
- تاثیر خاک ورزی حفاظتی بر عملکرد گندم در شهرستان نهبندان
- بیخاکورزی، عملکرد کنونی در ایران و آینذهی پیش رو؛ قسمت اول نقش شبکههای نوآوری در پیشرفت بی-خاکورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.