شواهد مغناطیسی خاک در تکوین یک مخروطه افکنه در شرق اصفهان
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 347
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GSCONFKH01_326
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
تکوین ژئومرفیک مخروطه افکنه ها اغلب با استفاده از شاخصهای ژئومرفیک مورد بررسی قرار گرفته و شاخصهای مغناطیسی در خاکها و رسوبات مخروطه افکنه ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف بررسی کاربرد پذیرفتاری مغناطیسی در مطالعات ژئومرفولوژی و شناسائی فرآیندهای تکوین یک مخروطه افکنه در مناطق خشک شرق اصفهان انجام شد. برای این منظور شاخص بریدگی سطوح ژئومرفیک و شاخص پذیرفتاری مغناطیسی مینروژنیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان میدهد همبستگی بین نتایج حاصل از شاخص ژئومرفیک بریدگی سطوح ژئومرفیک و شاخص پذیرفتاری مغناطیسی مینروژنیک خاکها وجود دارد که ناشی از تاثیر فعالیت های تکتونیکی بر شدت فرسایش و تغییرات در الگوهای زهکشی و تغذبه مواد مادری خاکهای مورد مطالعه است. این امر با تغییرات در خاصیت مغناطیسی مواد مادری و خاکهای حاصل همراه بوده است. بنابراین لازم است قبل از تفسیر نتایج پذیرفتاری مغناطیسی خاکها، این شاخص در مواد مادری مورد بررسی قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امید بیات
دانشگاه صنعتی اصفهان
حمید رضا کریم زاده
دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :