مقایسه ی تطبیقی ساختار فیزیکی متروی تهران، پیونگ یانگ و مسکو از دیدگاه پدافند غیر عامل
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,003
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AUUM02_105
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
شریانها راههای ارتباطی تمدن بشری بوده و همراه با گسترش و تجهیز آنها، زندگی بشر نیز توسعه یافته است و در هر کجا و به هر دلیل به آنها خللی وارد شود، کل سیستم اجتماعی آسیب می بیند. امروزه یکی از اهداف مهم دشمن، در از پای در آوردن ملتی که مورد هجوم قرار داده، تحمیل آسیب های جدی به این رگ های زندگی است. بنابراین برای خنثی سازی این ترفند دشمن، باید راه های مقابله را شناخت و به کاربرد. هدف از اجرای طرح های پدافند غیر عامل، کاستن از آسیب پذیری نیروی انسانی و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم، و دست یابی به حمل و نقل پایدار، علیرغم حملات خصمانه و مخرب دشمن و استمرار فعالیت ها و خدمات زیر بنایی و تداوم اداره ی کشور در شرایط بحرانی است. مقاله ی حاضر، با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و جمع بندی داده ها از طریق منابع اسنادی، گردآوری شده و راهها و تمهیدات لازم را در سیستم حمل و نقل درون شهری به منظور دفع آسیب های احتمالی متاثر از حملات، جمع بندی و معرفی می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کیوان نیازی
دانشجوی دکترای شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، واحد علوم و تحقیقات. کرمانشاه، شهرستان کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
زهرا ستایشی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، گرایش معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال. کرمانشاه
سحر غریبی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، گرایش معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :