سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICAMIB02_258
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 263
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اثرات فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کیفیت محیط زیست
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه هر فعالیتی مستلزم بر گرفتن موادی از محیطزیست و دفع مواد یا انرژیهای ناخواسته به درون محیطزیست است لذا در راستای هر هدفی تمام فعالیتها باید در چارچوب تعادل زیستمحیطی و ظرفیتهای محدود طبیعت مورد بررسی قرار گیرد. وقتی یک جامعه در راستای رشد و توسعه قدم برمیدارد از قدمهای نخستین اثرات مختلفی را بر محیطزیست بر جای می- گذارد. از جمله آلودگی و مشکلات زیستمحیطی که در روند رشد و توسعه اقتصادی میتواند ایجاد شود و اگر از حد قابل قبولی تجاوز کند، محیطزیست را دچار مخاطره میکند. این مشکلات عبارتند از: آلودگی آب و هوا، آلودگی صوتی، آلودگی ناشی از فعالیتهای هستهای، آلودگی فقر، الودگی ناشی از بیعدالتی و تبعیضات سیاسی اقتصادی، آلودگی ناشی از تخریب یا استفاده بیش از حد از منابع طبیعی، آلودگی از دفع انرژی حرارتی بیش از حد و ... . رشد و پیشرفت تکنولوژی موجب کاهش آلودگی میگردد، البته کاهش آلودگی بستگی به میزان این رشد دارد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/559543/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارباب، حمیدرضا و آماده، حمید و شعبانی، اسماعیل،1395،ارزیابی اثرات فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کیفیت محیط زیست،دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار،رشت،،،https://civilica.com/doc/559543
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ارباب، حمیدرضا؛ حمید آماده و اسماعیل شعبانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ارباب؛ آماده و شعبانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.