ارائه مدلی جهت بومی سازی نرم افزارAIMSUN با توجه به شاخص های ترافیکی سیستم کنترل هوشمند SCATS مطالعه موردی تقاطع توس -خیام شهر مشهد

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC15_176
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 744
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مانی حاذقی

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد، تهران جنوب

سودابه قجرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری،دانشکده معماری، دانشگاه آزاد مشهد

مسعود یزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشکده معماری، دانشگاه آزاد مشهد

فواد شکری

دکترای حمل ونقل، دانشگاه ملی مالزی

چکیده

بدیهی است مشکلات حمل ونقل و ترافیک به یکی از چالش های مهم اجتماعی و ملی تبدیل شده است و سهم قابل توجهی از سرمایه های ملی را به خود جذب کرده است بصورتیکه در این فرآیند دست یابی به ایده های جدید بهمنظور کاهش معضلات ترافیک در شهرها، یکی از اهداف اصلی و ثابت سیاست های توسعه کشورها می باشد. در نمای کلی با بهره گیری از شبیه سازی های دقیق و کالیبره نمودن شبکه و با توجه به رفتارهای ترافیکی شهری،جهت دستیابی به تصویری ذهنی از طرحهای شهری قبل از اجرا، می توان به بازدهی دقیق و قابل اطمینانی از تغییراتی که قصد انجام آن در شبکه می باشد را دست یافت. در این مقاله هدف بومی سازی نرم افزار AIMSUN با توجه به رفتار میکروسکوپیک جریان ترافیک در شهر مشهد می باشد بصورتیکه ارائه این مدل، نمونه ای مناسب برای سایر شبیه سازی ها در شهر مشهد قرار گیرد. در این راستا جهت ارائه الگویی مناسب برای پیاده سازی دقیق رفتارهای ترافیکی رانندگان شهر مشهد در نرم افزارAIMSUN و نیز جهت تطابق مدل ارائه شده با واقعیت، از اطلاعات برداشت شده ای نظیر خروجی های مختلف نرم افزار SCATS برداشتهای میدانی زمان سفر، تأخیر و طول صف در مراحل کالیبراسیون استفاده گردیده است و با استفاده از پارامترهای زمانبندی نرم افزار SCATS و اعمال آن در AIMSUN نتایج حاصله از نرم افزار با وضع موجود تطابق نزدیکی پیدا کرده است و می توان از آن بعنوان الگویی مناسب برای شبکه تقاطعات فرماندهی شهر مشهد نام برد.

کلیدواژه ها

بومی سازیAIMSUN، سیستم کنترل هوشمندSCATS، زمانبندی ACTUATED

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.