بررسی تاثیر عمر آسفالت بر تصادفات ، مطالعه موردی جاده ورامین

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC15_142
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 756
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد کاری

کارشناس ارشد ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

منصور فخری

دانشیار ، دانشکده مهندسی عمران ،دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی

محسن توزنده جانی

کارشناس فنی، معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه 20 تهران

چکیده

از عوامل موثر در بروز تصادفات، فقدان ایمنی راه می باشد که جهت افزایش ایمنی راه، در این تحقیق در مطالعه ای موردی به بررسی اثر عمر آسفالت و تغییر در تصادفات پرداخته شده است. طی این تحقیق عملیات بهسازی راهبه وسیله انجام روکش آسفالت جدید و بررسی اثر آن بر تصادفات مورد توجه و مطالعه قرار گرفته است . عوامل اثرگذار بر روی تصادفات معلول از کیفیت آسفالت شامل خرابی های سطحی روسازی و چاله ها و ترک ها و کاهشاصطکاک سطحی و بافت سطحی روسازی می باشند و نیز شرایط سطح روسازی مانند وجود و یا عدم وجود رطوبت ،گل و لای، برف، یخ، روغن و سایر عوامل تغییر دهنده سطح جاده بر روی تصادفات اثرگذار می باشند . تا کنون آمار مشخصی از میزان تاثیر عمر آسفالت و خرابی های سطح جاده های ایران و افزایش تصادفات ناشی از آن ارائهنشده است. در این تحقیق به بررسی آمار و اطلاعات مربوط به ترافیک و تصادفات خیابانی جاده ورامین، قبل و بعد از اجرای روکش آسفالتی جدید پرداخته ایم. با جمع آوری اطلاعات حجم ترافی ک عبور ی و تصادفات رخ داده درمحور مذکور در سال های متمادی و همچنین قبل و بعد از انجام روکش آسف الت به بررس ی تغیی رات تصادفات پرداخته و میزان تاثیر عمر آسفالت بر کاهش تصادفات نشان داده شده است. نتایج نشان داد که تعداد تصادفات بعد از اصلاح روکش آسفالتی کاهش قابل ملاحظه ای داشته است. بنابراین افزایش خرابی های روسازی آسفالتی وکاهش اصطکاک سطحی راه موجب افزایش تعداد تصادفات گردیده و راهکار بازساز ی روکش آسفالت جهت پیشگیری از تصادفات در نقاط پر حادثه پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه ها

تصادفات، روکش آسفالت، عمر آسفالت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.