اثر روی و بیوچار کود گوسفندی بر برخی ویژگی های شیمیایی خاک پس از برداشت اسفناج
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 719
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SMSER02_011
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثر بیوچار کود گوسفندی بر پ هاش و قابلیت هدایت الکتریکی خاک پس از برداشت اسفناج و در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل و با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل پنج سطح روی 0و20و50و100و200 میلی گرم درکیلوگرم ازمنبع سولفات روی و چهارسطح بیوچارکودگوسفندی 0و1/5و3و6درصد وزنی تهیه شده دردمای 600درجه سلسیوس بود نتایج نشان داد که باافزایش سطوح بیوچار کود گوسفندی، میانگین پ هاش و قابلیت هدایت الکتریکی خاک افاایش معنیدار یافت. با افزایش سطوح روی میبانگین پ هاش و قابلیت هدایت الکتریکی خاک پس از برداشت به ترتیب کاهش و افزایش معنی داری داشت. مقدار شوری خاک در تمام تیمارها کمتر از 4 دسی زیمنس بر متر بود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهرا ملک نصب
دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
جعفر یثربی
استادیار بخش علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
صدیقه صفرزاده شیرازی
استادیار بخش علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :