بررسی ورزش گریزی با عضویت در شبکه های اجتماعی مجازی بین معلمین منطقه نصرت آباد

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 651

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSYCHOLOGY01_074

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

امروز همه گیر شدن گوشی های هوشمند و دسترسی آسان همه به اینترنت، قطعی نگرانی را برای ادی به وجودآمده که روابط مجازی علاوه بر جایگزینی روابط انسانی می تواند آثار مخربی بر ژست، توف و روان کار ترانه شبکه ها داشته باشد که از امراض جسمی آن می توان به اضافه وزن، چاقی، کم تحرکی اشاره کرد. بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی ورزش گریزی با عضویت در شبکه های اجتماعی مجازی بین معلمین منطقه نصرت آباد و زمستان 1٬394 انجام گرفت که به روش این پژوهش توصیفی از نوع هم بستگی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمین مقاطع مختلف تحصیلی در منطقه نصرت آباد به تعداد 342 نفر بود که از بین آنان 242 نفر (زن و مرد) با استفاده از فرمول کوکران به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. به منظور جمع آوری داده ها از پرسش نامه اثرات عضویت در شبکه های اجتماعی مجازی (1٬394) و پرسش نامه محقق ساخته ورزش گریزی (1٬394) استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از مثبت آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد که در سطح توصیفی از فراوانی، در صد و در سطح استنباطی برای بررسی رابطه بین متغیرها از ضریب هم بستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون استفاده گردید که به نتایج توصیفی داده ها حاکی از آن بود که بیشتر آزمودنی ها زنان، که در گروه سنی 30 - 25 سال دارای مدرک تحصیلی لیسانس با 10 سال سابقه کاری هستند. تحلیل استنباطی داده ها نشان داد که بین ابعاد عضویت در شبکه های اجتماعی مجازی (فردی، اجتماعی و فرهنگی - اخلاقی) با ورزش گریزی رابطه مثبت و معنا داری در سطح 0/99 در صد اطمینان وجود دارد و نتایج رگرسیون گام به گام برای پیش بینی ورزش گریزی نشان دهنده آن بود که در گام اول بعد فردی 0/32 و در گام دوم بعد فردی به همراه بعد اجتماعی 0/34 ورزش کورتیس را پیش بینی می کند.

نویسندگان

مهرنگار براهویی

کارشناسی علوم اجتماعی (پژوهشگری)، پژوهشکر شرکت دانش بنیان دانشیاران

محمد نعیم محمد حسنی لوطک

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی ، عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، مدرس دانشگاه و دبیر آموزش و پرورش نطقه نصرت آباد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بشیر حسن و افراسیابی محمدصادق(1390).شبکه های انترتی و سبک زندگی ...
  • -سعیدی، علی و شیب بالقاسم(1384)، روان شناسی و آسیب شناسی ...
  • - کوهی صدیقه، (1394)، نقش آسیب های شبکه های اجتماعی ...
  • -مقتدایی زینب (392).اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مجازی در عصر جدید ...
  • نمایش کامل مراجع