سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی
کد COI مقاله: PSYCHOLOGY01_052
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,559
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اختلال اضطراب اجتماعی
چکیده مقاله:
اختلال اضطراب اجتماعی به عنوان یک اختلال رایج و آزاردهنده، نوعی ترس و نگرانی شدید از مورد قضاوت واقع شدن توسط دیگران است که باعث می شود فرد از انجام کارهای روزانه و معمولی در حضور دیگران واهمه داشت از آن ها اجتناب نماید. این اختلال که در بین زنان و مردان یکسان دیده می شود معمولاً از تو جوانی آغاز شده و ارتباط اجتماعی فرد و در نتیجه زندگی او را تحت تأثیر قرار می دهد. مدل های سبب شناسایی زیادی برای این اختلال مطرح شده است و مواردی چون عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی و تجربه های یادگیری را مطرح کرده اند. در مدل شناختی تصویر ذهنی فرد از خودش عامل اصلی و کلیدی در ایجاد و تداوم اختلال شناخته شده است . درمان مؤثر این اختلال نیز درمان جامعه و توأمان دارو درمانی و روان درمانی است. در روان درمانی نیز بیشتر بر درمان شناختی تأکید شده است. نقش مدارس و شناسایی و انجام اقدامات عملی برای آگاهی والدین و ارجاع دانش آموز با اهمیت تعیین گردیده است. در این مقاله کلیاتی در زمینه تعاریف، سبب بشناسی، وجوه افتراقی و مدیریت درمان مطرح می شود.
کلیدواژه ها:
اضطراب اجتماعی، اختلال، وجوه افتراقی، مدیریت درمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/556714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برقی، اسماعیل،1394،اختلال اضطراب اجتماعی،همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی،چابهار،،،https://civilica.com/doc/556714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، برقی، اسماعیل؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، برقی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی میزان رضایت مشتریان ازعملکرد دستگاه های کارت خوان POS مطالعه موردی: شهرستان اردکان
- نقش مدیریت منابع انسانی الکترونیک e-HRM در تصمیم گیری استراتژیکی سازمانها
- اضطراب ،عوامل و علل موثر آن و پیشگیری و درمان اضطراب در کودکان
- بررسی تاثیر جنسیت و شایعات سیاسی بر خطاهای ادراکی سرمایه گذاران در بورس اوراق بهادار تهران
- مقایسه تمرینات مقاومتی با و بدون محدودیت جریان خون بر عوامل مرتبط با هایپرتروفی عضلانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.