سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NPECE01_426
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 225
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تشخیص عابر پیاده در دنباله ی تصاویر با استفاده از استخراج ویژگی عملیات ریخت شناسی و شبکه ی عصبی
چکیده مقاله:
در این مقاله یک روش تشخیص عابر پیاده برای دنباله تصاویر ارائه شده است ابتدا دنباله تصاویر با استفاده از مدل های مخلوط گوسی بخش بندی می شوند در این روش اطلاعات رنگ و موقعیت پیکسل از تصویر دریافت شده و بخش بندی تصویر با استفاده از فضای ویژگی پنج بعدی شامل ویژگی های طیفی و رنگی انجام می شود سپس یکسری عملیات ریخت شناسی روی تصویر بخش بندی شده انجام شده و ویژگی های اشیای آن اسخراج می شوند این ویژگی ها به همراه ویژگی های مطلوب برای عابر پیاده برای آموزش شبکه های عصبی پیش خور چند لایه و تابع پایه ای شعاعی داده می شوند نتایج حاصل کارایی روش ارائه شده را برای تشخیص عابر پیاده در دنباله تصاویر با پویایی بالا با درصد صحت 98 و 99 به ترتیب برای شبکه ی عصبی پیش خور چند لایه و شبکه ی تابع پایه ای شعاعی نشان می دهد روش ارائه شده بر روی مجموعه داده WEIZMANN اعمال شده است و برای ارزیابی عملکرد آن نیز نتایج حاصل با یک مدل مخلوط گوسی دیگر که بخش بندی را بدون دخالت دادن رنگ و تنها با فضای ویژگی دو بعدی انجام می دهد مقایسه شده است
کلیدواژه ها:
استخراج ويژگي،الگوريتم EM،تشخيص عابر پياده،شبكه ي عصبي،مدل مخلوط گوسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/555764/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیری، نگین و رضائی، علیرضا و حاجتی، فرشید و خلیلی، سید مرتضی،1395،تشخیص عابر پیاده در دنباله ی تصاویر با استفاده از استخراج ویژگی عملیات ریخت شناسی و شبکه ی عصبی،اولین کنفرانس بین المللی چشم انداز های نو در مهندسی برق و کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/555764
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، امیری، نگین؛ علیرضا رضائی و فرشید حاجتی و سید مرتضی خلیلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، امیری؛ رضائی و حاجتی و خلیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص بیماری سرطان سینه توسط شبکه های عصبی مصنوعی
- سیستم های پرسش و پاسخ
- تحلیل راهکارهای مبتنی بر شبکه های عصبی عمیق کانولوشنیدرسامانه تصویری هوشمند تشخیص عابر پیاده
- ارایه یک سیستم نوین تشخیص عابر پیاده برای خودروهای هوشمند
- تشخیص سرطان سینه با استفاده از یادگیری عمیق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.