سال انتشار: 1386
محل انتشار: هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران
کد COI مقاله: AEROSPACE07_176
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 910
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی کاهش سختی در چند لایه های متقارن متعامد حاوی ترکهای درون لایه ای عرضی
چکیده مقاله:
در این تحقیق توزیع تنشهای برشی بین لایه ای طولی در چند لایه های متعامد حاوی ترک بصورت توزیع تکه ای خطی از طول و ضخامت چند لایه ای درنظر گرفته شده و با استفاده از معادلات تعادل و معادلات متشکله، میدان های تنش و تغییرمکان چند لایه ای تعیین می شود . میدان های تنش و تغییر مکان بدست آمده، کلیه معادلات تعادل را ارضاء می کنند و تنها معادله تنش-کرنش مربوط به جهت طولی ارضا نمی شود. لذا معادله باقیمانده بصورت میانگین در راستای ضخامت درنظر گرفته میشود. در ادامه با استفاده از فرضیات بسته شدن ترک در حالات مختلف بارگذاری، چند پارامتر خرابی وابسته به ثوابت ترموالاستیک موثر چندلایه بدست می آید که توسط آنها خواص ترموالاستیک چندلایه حاوی ترک را به خواص چندلایه سالم ارتباط داده و کاهش سختی چندلایه توسط این پارامترها بدست می آید . در پایان کاهش سختی محدوده ای از چند لایه های متعامد متقارن از جنس گرافیت-اپاکسی و گلا ساپاکسی ارائه میگردد و نتایج حاصله با نتایج تئوری و تجربی موجود در سایر مراجع مقایسه می گردند.
کلیدواژه ها:
تر کهای عرضی- مواد مرکب – مکانیک خرابی- انتقال تنش- کاهش سختی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/55503/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی تودشکی، حسین و فرخ آبادی، امین و محمدی، بیژن،1386،پیش بینی کاهش سختی در چند لایه های متقارن متعامد حاوی ترکهای درون لایه ای عرضی،هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/55503
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، حسینی تودشکی، حسین؛ امین فرخ آبادی و بیژن محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1386، حسینی تودشکی؛ فرخ آبادی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار در برنامه ریزی پرژه های ساخت (مطالعه موردی)
- تجزیه و تحلیل ریسک در انتخاب بهترین روش ارزیابی عملکرد با رویکرد طراحی بدیهی فازی
- نسل جدیدی از مواد کامپوزیتی هوشمند فوق پیشرفته نوآورانه حاوی سیالات الکترورئولوژیک: یک بررسی تجربی
- دلایل افزایش نیروگاه های بادی نسبت به نیروگاه های خورشیدی نیروگاه های خورشیدی در ایران و جهان
- مطالعه فرکانسی افزودن گارنی فلپ پلاسمایی بر میدان جریان حول صفحه تخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.