مقایسه دیدگاه مدیران و کارکنان در خصوص عوامل موثر بر پذیرش دورکاری بر اساس مدل پذیرش فناوری دیویس مورد مطالعه: سازمان بازنشستگی ایران
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 503
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGECONF01_449
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
بر اساس مدل مقایسه پذیرش فناوری دیویس، عوامل مختلفی بر پذیرش دورکاری تاثیرگذار هستند. در این پژوهش سعی شده است تا بین دیدگاه مدیران و کارکنان سازمان بازنشستگی در خصوص عوامل درونی و بیرونی موثر بر پذیرشدورکاری بر اساس مدل پذیرش فناوری دیویس مقایسهای انجام شود. بدین منظور، پرسشنامه استاندارد شده در اختیار 571 نفر کارکنان و مدیران سازمان بازنشستگی کشور قرار گرفت و در نهایت با جمعآوری این پرسشنامهها، به تجزیه و تحلیل فرضیات پژوهش پرداخته شد. به منظور انجام این مقایسه، از آزمون مقایسه میانگین دو جامعه مستقل و از توزیع tاستیودنت استفاده شد. یافتههای این پژوهش نشان داد که فرضیههای اول )عوامل فردی(، دوم )عوامل سازمانی(، و چهارم )عوامل فناوری( رد شده، یعنی دیدگاه مدیران و کارکنان نسبت به تاثیر این عوامل بر پذیرش دورکاری با یکدیگر تفاوت معناداری ندارد، و در عوض فرضیههای سوم )عوامل اجتماعی(، پنجم )درک سهولت استفاده از دورکاری(، و ششم )درک مفید بودن دورکاری( رد نشد، یعنی اینکه دیدگاه مدیران و کارکنان در خصوص تاثیر این عوامل بر پذیرش دورکاری با یکدیگر تفاوت معناداری دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدعلیرضا ابراهیمی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
نسرین شمشیری
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :