تحلیل شدت خشکسالی هواشناسی در دشت سرخون بندرعباس
محل انتشار: کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,259
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IENC01_240
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
خشکسالی پدیده ای تکرار شونده در اقلیم های مختلف است و اثراتآن صرفا محدود به مناطق خشک و نیمه خشک نمی شود و می توانددر نواحی با بارش بالا و در هر فصل از سال رخ دهد. خشکسالیهواشناسی یکی از انواع خشکسالی است که در اثر کمبود بارندگی درمنطقه در یک دوره ی زمانی وسیع رخ می دهد، این نوع خشکسالیسریع تر از انواع دیگر خشکسالی رخ می دهد. در خشکسالی چهارویژگی عمده مورد بررسی قرار می گیرد که عبارتند از: شدت، مدت،فراوانی و گستره خشکسالی. هدف از این تحقیق تحلیل شدتخشکسالی هواشناسی در دشت سرخون می باشد. بدین منظور ازشاخص بارش استاندارد (SPI) بمنظور بررسی خشکسالی هواشناسی در منطقه بهمراه داده های بارندگی با طول دوره ی آماری 23 ساله (91-1368) در مقیاس های زمانی 3، 6، 9، 12، 24 و 48 ماهه استفاده گردید. نتایج نشان داد که شدیدترین خشکسالی هواشناسی در سال های 1390 و 1391 رخ داده است و با افزایش مقیاس های زمانی تداوم و تکرار خشکسالی افزایش می یابد به همین دلیل مقیاس های 24 و 48 مااهه دوره های خشکی بیشتر و با تداوم در شدت بیشتری نمایش می دهند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم احمدی آخورمه
دانشگاه هرمزگان
ارشک حلی ساز
دانشگاه هرمزگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :