بررسی خطر پذیری منطقه تارش نسبت به وقوع زمین لغزش
محل انتشار: کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 505
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IENC01_150
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
پدیده های مخرب طبیعی در جهان به دلیل دخالت های انسانی وورود انسان به عرضه های بکر طبیعی رو به فزونی است و با ادامه اینروند نسل های آینده با مشلات فراوانی روبرو خواهند شد. زمین لغزشدر گروه این پدیده های طبیعی جای می گیرد و باعت از بین رفتنسرمایه های انسانی و ظرفیت های تولیدی یت منطته خواهد شد.برای مبارزه با آثار مخرب این پدیده، شناخت مناطق در خطر وقوعزمین لغزش می تواند بسیار مفید باشد. بررسی خطرپذیری مناطق درمعرض لغزش به کمک روش هایی تحت عنوان پهنه بندی صورتمی گیرد. به این منظور خطرپذیری منطقه تارش شهرستان املش بهکم روش نیلستن اصلاش شده بررسی گردید. در این روش بااستفاده از اطلاعات مربوط به شیب و زمین شناسی منطقه عملوزن دهی و روی هم اندازی لایه ها انجام شد و پهنه بند ی منطقهصورت گرفت. این پهنه ها با کلاس خطر پایدار، عموماً پایدار، به طورمتوسط پایدار و مناطق به طور متوسط پایدار برای افتان ها به ترتیب 12/09، 62/59، 19/73 و 5/56 درصد از مساحت منطقه را به خود اختصاص داده اند.
نویسندگان
محمد حمیدی شکور
دانشجو کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست دانشگاه فردوسی مشهد
علی گل کاریان
استادیار دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست دانشگاه فردوسی مشهد
مازیار رضوی
دکتری جنگل، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :