سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICCSR01_100
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 208
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس
چکیده مقاله:
بهبود کیفیت زندگی در جوامع روستایی، هدف غایی برنامه ها و پروژهها توسعه روستایی است. اما پیش شرط اصلی جهت دستیابی به این مهم، فراهم ساختن شرایط مناسب برای زندگی است که میتواند زمینه ساز ارتقاء شاخص های زیست پذیری در جوامع روستاییگردد. در همین راستا پژوهش حاضر در جهت سنجش عملکرد دهیاران در بهبود شاخص های زیست پذیری جوامع روستایی در دهستان اترک، شهرستان گنبدکاووس پرداخته است. روش تحقیق به صورت توصیفی-تحلیلی و پیمایشی میباشد که به منظور گروهبندی رضایتمندی روستاییان نسبت به عملکرد دهیاری از تفاوت انحراف معیار از میانگین یا معیار (ISDM (استفاده شده است. همچنین جامعه آماری در این پژوهش ساکنان دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس میباشند که به صورت تصادفی 385نفر نمونه انتخاب و پرسشنامه بین آنها توزیع شده اس ت. در ای نپژوهش در پی دستیابی به نقش دهیاری ها به عنوان نهادی اجتماعی، در ارتقاء شاخصهای کیفیت زندگی در دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس هستیم که برای قضاوتی صحیح از 21شاخص، در دو گروه شاخصهای ذهنی و شاخصهای عینی و دوب9عد ارزیابی شخصی و ارزیابی کارکردی استفاده شده اس ت. نتایج حاصل از تحقیق حاکی از آنست که اکثر مؤلفههای زیست پذیری تاسطح 99 درصد رابطه معناداری را نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
دهياري، كيفيت زندگي، معيار ISDM ،دهستان اترك، شهرستان كنبدگاووس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/548473/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، فضل الله و نخعی، مهدیه و خداداد، مهدی،1394،بررسی عملکرد دهیاری در بهبود شاخصهای زیستپذیری روستاها با استفاده از مدل ( ISDM ) دهستان اترک، شهرستان کنبدگاووس،اولین کنفرانس بین المللی علوم پایه و تحقیقات بنیادی،آباده،،،https://civilica.com/doc/548473
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسمعیلی، فضل الله؛ مهدیه نخعی و مهدی خداداد)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسمعیلی؛ نخعی و خداداد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بیابان زدایی
- بررسی رابطه ی توزیع جغرافیایی مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی و تنفسی با عناصر اقلیمی(مطالعه موردی استان ایلام)
- مطالعه تاثیر بازاریابی اجتماعی بر نگرش و رفتار صرفه جویانه مشترکین برق خانگی
- بررس تاثیرات زیستمحیطی خشکسالی بر مجموعه تالابهای هامون در استان سیستان و بلوچستان
- تأثیر گرد و غبار هوای شهر اهواز بر افزایش مرگ و میر شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.