سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CCESI01_280
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 238
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل سودآوری ساخت محله های سبز در بافت های فرسوده شهری
چکیده مقاله:
توجه به احداث ساختمان های سبز ازآنجا آغاز شد که ارزش و اهمیت منابع تجدید ناپذیر بیشتر مطرح گردیدوزنگ خطرآلودگی شهرهای بزرگ و تحلیل رفتن منابع آب زیر زمینی، بصدا درآمد. محققان وطراحان با ایده های مختلف و طراحی ساختمان ها و محله سبز خصوصا در کلان شهرها، واستفاده از مصالح دوستدار طبیعت و با جلوگیری از هدررفت آب و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، همواره تلاش کرده اندتا به نگرانی هایی که برای نسل آینده وجود دارد، پاسخ دهند. دراین مقاله تحلیلی مبنی برسودآوری اجرای پروژه ساختمان سازی، به شکل محله ای سبز با امکانات ویژه جهت جذب سرمایه گذار صورت گرفته، به گونه ای که سرمایه گذاران در شرایط رکود در بازار مسکن، با چنین طرحی بتوانند با پایین آمدن قیمت زمین وشرایط منحصر به فرد طرح، سود مورد انتظار را کسب کند. علاوه بر کسب سود مناسب، مشارکت در این پروژه بعنوان نقطه عطف در سابقه کاری بدل خواهدشد.محقق دراین مقاله برای نشان دادن سودآوربودن اجرای طرح مذکورو جذب سرمایه گذار،تحلیلی روی قیمت زمین وهزینه ساخت انجام داده که مشخص می کند در این طرح میزان سوددهی برای هر متر مربع حدود 115 تا 120 درصدمی باشد، که این موضوع نشان دهنده ارزشمندی چنین طرحی خواهد بود. محله سبز مورد نظر در این طرح محله ایست با بام های متصل بهم و سبز ودر واقع یک پارک در ارتفاع بالا تر از سطح شهر، که بصورت خصوصی مختص ساکنین محله خواهد بود، خود این موضوع امنیت را در محله مذکور تا حد زیادی تضمین خواهد کرد.دراین مقاله با توزیع پرسشنامه میان قشر پردرآمد، میزان استقبال احتمالی آنهادر صورت احداث چنین محله ای مورد بررسی قرار گرفته که با جمع آوری پرسشنامه ها مشخص گردید بیش ازنیمی ازپاسخ دهندگان موافق زندگی در این محله بودند.
کلیدواژه ها:
محله سبز، سرمايه گذاري، سودآوري، ساختمان سازي، بافت فرسوده شهري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/545290/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظفری، شهاب و سقط فروش، احسان و قورچی، علی،1395،تحلیل سودآوری ساخت محله های سبز در بافت های فرسوده شهری،اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران،بندرانزلی،،،https://civilica.com/doc/545290
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مظفری، شهاب؛ احسان سقط فروش و علی قورچی)
برای بار دوم به بعد: (1395، مظفری؛ سقط فروش و قورچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر استفاده از استراتژی های غیرفعال مناسب با اقلیم تهران در کاهش نیاز در ساختمان های مسکونی
- معماری بیوفیلیک (زیست گرا)، مفهوم معماری پایدار سلامت زا
- تبیین راهکارهای ارتقاء تعامل سازگار میان بناهای معماری و طبیعت با رویکرد معماری بیوفیلیک
- بررسی ارتباط اصول معماری بیوفیلیک با روانشناسی محیطی
- تاثیر بازشوها در معماری پایدار ساختمان های شهر تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.