ترجیح برند کالاهای ورزشی با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP
محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 451
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASSF01_212
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
مقدمه: تحقیق حاضر با هدف اولویتبندی عوامل مؤثر بر ترجیح برند کالاهای ورزشی با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی میباشد.روش شناسی: پژوهش حاضر از لحاظ روش، پیمایشی و از لحاظ هدف، کاربردی است. جامعهی آماری مشتریان فروشگاههای محصولات ورزشی شهر تبریز بوده و نمونه موردنظر به دلیل نامشخص بودن جامعه آماری مشتمل بر 384 نفر میباشد که بر اساس جدول مورگان تعیین گردید. با توجه به نتایج تحلیل عاملی تأییدی برای تعیین تأثیر هرکدام از مؤلفهها بر ترجیح برند، برای اولویتبندی کردن عوامل مؤثر در انتخاب برند کالاهای ورزشی از فرایند تحلیل سلسله مراتبی و در این راستا جهت انجام تحلیل سلسله مراتبی از نرمافزار اکسپرت چویس11 استفاده شد.نتایج: با توجه به نتایج تحلیل عاملی و مشخص شدن عوامل نهگانه تاثیرگذار بر ترجیح برند، نتایج تحلیل سلسله مراتبی نشان داد که کیفیت ادراکشده، خلاقیت و متمایز بودن برند را به ترتیب اولویتهای اول، دوم و سوم مشتریان در ترجیح یک برند کالای ورزشی هست و اصل حقیقتگویی برند، معروفیت برند، تداعی برند، جلب توجه کردن، تصویر ظاهری برند و واضح بودن نام برند به ترتیب اولویتهای بعدی بودند.نتیجهگیری: با توجه به نتایج توصیه می شود که مدیران و صاحبان شرکتهای تولید کالاهای ورزشی توجه خود را به اولویت هایمشتریان معطوف کرده و جز برنامه ریزی و اولویت های تولیدی خود قرار دهند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فریبا عسکریان
دانشیاردانشگاه تبریز
محمدرسول خدادادی
استادیار دانشگاه تبریز
مریم فریدفتحی
دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :