رابطه بین برخی از شاخصهای آنتروپومتریک با اجرای مهارت ترکیبی کاراته در دختران دانش آموز
محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 383
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASSF01_004
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
مقدمه: هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین برخی از شاخصهای آنتروپومتریک و ساختار قامتی با مهارت ترکیبی کاراته در دختران دانش آموز 13تا 17 سال بود. روش شناسی: در این تحقیق 18 نفر از دانش آموز دخترکاراته کای شهرستان اهر (سن 2/3 78/15 ،قد 16/8 06/157 ،وزن34/606/51 (بصورت هدفمند انتخاب شدند و در یک گروه آزمودنی برای اجرای تحقیق قرار گرفتند. برای اجرای تحقیق ابتدا شاخصهای آنتروپومتریکی اندازه گیری و ثبت شد. از آزمون مهارت ترکیبی کاراته برای اندازه گیری ترکیبی از قدرت، تفکر و سرعت اجرای مهارت ضربه پا استفاده شد. برای تعیین رابطه بین متغیرها از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد.نتایج: نتایج بدست آمده نشان می دهد بین سن و مهارت ترکیبی کاراته (52.0==r (رابطه معناداری وجود داشت. همچنین نتایجضریب همبستگی پیرسون نشان داد بین طول دست و مهارت ترکیبی کاراته (39.0=r (و بین طول پا و مهارت ترکیبی کاراته (55.0=r (رابطه معنیداری وجود داشت، ولی بین سایر شاخصها و مهارت ترکیبی رابطه معنیداری مشاهده نشد. نتیجهگیری: پیشنهاد می شود در استعدادیابی کاراته به رده سنی و همچنین طول پا و دست ورزشکاران توجه شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مجتبی محمودی
کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه شهید رجائی تهران، دبیر تربیت بدنی
پریسا انگوری
دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دبیر تربیت بدنی
اکرم زمانی
کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه تربیت دبیرشهید رجائی تهران، دبیر تربیت بدنی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :