بررسی وضعیت بسته بندی محصولات صنایع دستی استان گیلان (مطالعه موردی صنایع چوبی بومی)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 608
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AHTCONF01_064
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
محصولات صنایع دستی هر منطقه، فرهنگ و آداب و رسوم آن حوزهرا به جهانیان معرفی می کند، از این رو در معرفی هرچه بهتر اینآثار هنری اهمیت به بسته بندی آن منطقه از اولویت های اساسیمحسوب می شود. وجود کارگاه های فعال صنایع دستی چوبی دراستان گیلان باتوجه به برخی از تفاوت ها و شباهت ها در تکنیکساخت باعث گردید تا پژوهشی در حوزه شناخت آثار و بسته بندیاین محصولات صورت بگیرد. ویژگی های محلی این منطقه سببگردید تا برخی از محصولات بدون بسته بندی و در دیگر موارد بابسته بندی مختصری انجام شود . روش تحقیق در این پژوهش، بهروش توصیفی و تحلیلی است و مطالعه موردی، محصولات صنایعدستی چوبی استان گیلان مارا در این مهم یاری رسان است.نتایج حاصل از این پژوهش، نشان داده است که برخی از محصولاتچوبی منطقه به علت نحوه تولید و استفاده از مواد اولیه بومی منطقهو همچنین حجم بالای محصول فاقد هرگونه بسته بندی خواهد بود.محصولات چوبی سایز کوچک در مروار بافی و معرق و بامبو بافیشرایط مناسب برای بسته بندی را دارا می باشند. در حالیکه هنرهاییچون گره چینی و خراطی در دکوراسیون و معماری داخلی توجیهیبرای بسته بندی ندارند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سکینه شعبانی اصلی
دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی موسسه غیرانتفاعی مارلیک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :