سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: JR_EGDR-6-22_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 232
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیر تکانه های قیمت نفت بر تورم، رشد و پول، مطالعه موردی ایران
چکیده مقاله:
اقتصاد ایران، مانند اکثر کشورهای صادرکننده نفت، با سهم عمده دولت درفعالی تهای اقتصادی، تنیدگی سیاس تهای پولی و مالی و تحرک کم بخش تولید مواجه می باشد. لذا تغییرات ناگهانی قیمت نفت، تأثیرات معناداری برتولید، تورم و حجم پول در کشور دارد. در این تحقیق با الگوی پیشنهادی کو و پرون ( 2007 )، تکان ههای ساختاری اقتصاد ایران ناشی از قیمت برون زای نفت، با در نظر گرفتن متغیرهای تولید، تورم و حجم پول به عنوانمتغیرهای وابسته و درو نزا طی دوره مطالعاتی فروردین 1340 تا اسفند 1390 بررسی شدند. نتیجه اینکه پنج تکانه ساختاری در شهریور 52 ، مرداد58 ، خرداد 69 ، مرداد 73 ، و خرداد 85 شناسایی شد. بیشترین ضریب تأثیرقیمت نفت بر تولید، تورم و رشد پول به ترتیب در رژیم اول، اول و پنجم بوده است. همچنین بیشترین دوره تأثیر قیمت نفت بر تولید، تورم و رشد پول به ترتیب در رژیم چهارم، دوم و پنجم بوده است
کلیدواژه ها:
تکانه های ساختاری، الگوی کو و پرون، اقتصاد ایران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/542132/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اثنی عشری، ابوالقاسم و ندری، کامران و ابوالحسنی، اصغر و مهرگان، نادر،1395،تأثیر تکانه های قیمت نفت بر تورم، رشد و پول، مطالعه موردی ایران،،،،،https://civilica.com/doc/542132
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اثنی عشری، ابوالقاسم؛ کامران ندری و اصغر ابوالحسنی و نادر مهرگان)
برای بار دوم به بعد: (1395، اثنی عشری؛ ندری و ابوالحسنی و مهرگان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- موسیقی در ایران
- تاریخ نظامی ایران بعد از اسلام
- الگوی قدرت دوگانه سلطان فقیه در عصر محمد شاه قاجار
- الگوی قدرت و حاکمیت دینی از دیدگاه فارابی، ابن سینا، خواجه نصیر طوس
- تحلیل تاریخی آذربایجان پس از اسلام
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.