سال انتشار: 1387
محل انتشار: نخستین همایش فناوریهای بومی ایران
کد COI مقاله: DOMESTICTECH01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,411
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاسنی: نمونه ای از ارتباط منطقی بین طب سنتی ایران و علم روز
چکیده مقاله:
بیش از هزار سال است که از گیاه کاسنی در طب سنتی ایران استفاده می شود . این گیاه در همه مناطق ایران می روید و از ریشه، ساقه و برگ آن می توان استفاده کرد . در طب سنتی فواید و اثره ای متعددی از کاسنی گزارش شده است ولی مستندترین آنها که از لحاظ علمی به اثبات رسیده است مقوی جهاز هاضمه بخصوص کبد و کیسه صفرا، که به عملکرد آنها بهبود می بخشد و نیز اشتها آور و مدر بودن آن است. اینولین مهمترین ماده موثر گزارش شده در این گیاه است که این ماده عبارت است از یک پلیمر قندی طبیعی. در این مقاله علاوه بر بررسی کاربردها ی گذشته و حال گیاه کاسنی درایران، مقدار اینولین در گیاه تهیه شده از استان آذربایجان شرقی اندازه گیری شده است. نتایج بدست آمده نشان دهنده این است که مقدار اینولین در ریشه کاسنی مطالعه شده 8/31%±44/06 است .
کلیدواژه ها:
طب سنتي، كاسني، صفرا آور، اينولين، هيدروليز اسيدي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/54156/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بشیری صدر، زین العابدین و حافظی، شیدا،1387،کاسنی: نمونه ای از ارتباط منطقی بین طب سنتی ایران و علم روز،نخستین همایش فناوریهای بومی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/54156
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، بشیری صدر، زین العابدین؛ شیدا حافظی)
برای بار دوم به بعد: (1387، بشیری صدر؛ حافظی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Improved Dissolution and Optimization for the Efficient Extraction of Silymarin
- Ferula assa-foetida and its Traditional Knowledge and Economic Importance in the Rural Areas of South East of Iran
- هومیوپاتی یا مشابه درمانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.