سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: IRCEM01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 551
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه سه مدولاسیون LFM و NLFM و OFDM در رادار روزنه مصنوعی SAR
چکیده مقاله:
ایده اصلی در پشت رادار روزنه مصنوعی SAR ناشی از میل به وضوح بالای تصاویر (HR) است.تصویربرداری SAR معمولا زمانی استفاده میشود که اطلاعات کلی در مورد منطقه هدف گسترده موردنیاز است. به این صورت که پاسخ های هر PRI با هم جمع میشوند تا رادار تصویر از زمین را بازسازیکند. تصویر برداری با وضح بالای SAR بخش ضروری از عملیات شناسایی و نظارت برای اهداف نظامی وغیرنظامی است. در کاربردهای نظامی دشمن اغلب برای جلوگیری از ارزیابی دقیق صحنه نبرد از جمرخاصی برای نشان دادن هدف کاذب به قسمت جمع اوری کننده اطلاعات رادار استفاده می کند. حال ماانواع مدولاسیون ها را برای پیدا کردن مدولاسیون مناسب با شرایط را بررسی می کنیم.
کلیدواژه ها:
مدولاسیون، ضدجمینگ، رادار روزنه مصنوعی سار، NLFM, OFDM
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/539696/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جباررشیدی، علی و آگاه، ارسلان و کازرونی، مرتضی،1395،مقایسه سه مدولاسیون LFM و NLFM و OFDM در رادار روزنه مصنوعی SAR،نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک،قزوین،،،https://civilica.com/doc/539696
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جباررشیدی، علی؛ ارسلان آگاه و مرتضی کازرونی)
برای بار دوم به بعد: (1395، جباررشیدی؛ آگاه و کازرونی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش سطح مقطع راداری RCS هدف در نبردهای هوایی و محاسبه سطح مقطع راداری صفحات تخت دایروی و مخروط ناقص رسانا به عنوان مدلی از موشک
- طراحی آنتن آرایه ای موجبری شکافدار مونوپالس پهن باند برای کاربرد در رادارهای هوایی
- کاهش سطح مقطع راداری صفحه فلزی مسطح در باند X به کمک شکل دهی به همراه استفاده از جاذب راداری
- طراحی و شبی هسازی باندپایه مودم رادیویی GMSK توسط نرم افزار Matlab
- بررسی روش های کاهش سطح مقطع راداری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.