مقایسه کارایی مصرف آب و عملکرد کشت نشایی و بذر ذرت علوفه ای در شمال خوزستان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 607

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEASCONF02_128

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق بررسی اقتصادی کشت ذرت علوفه ای به صورت نشاء و همچنین ارزیابی عملکرد و بازدهی نشاء کارهای منطقه بود. در این آزمایش آمار و اطلاعات، مربوط به ده مزرعه ذرت علوفه ای که هم به صورت نشا و هم به صورت بذرکاری مستقیم کشت شده بود، مورد استفاده قرار گرفت. از آماره t استیودنت و به کمک نرم افزار SAS برای تجزیهو تحلیل آماری استفاده شد. نتایج مقایسه از نظر کارایی مصرف آب کشت نشایی و مستقیم ذرت علوفه ای نشان داد که دونوع کشت استفاده شده بر اساس آماره T2 ، تفاوت معنی داری در سطح یک درصد دارند. نتایج مقایسه میانگین کارایی مصرف آب در شرایط کشت نشایی و مستقیم نشان داد که دو شرایط کشت تفاوت معنی داری از نظر کارایی مصرف اب دارند و درکشت نشایی کارایی مصرف آب به دلیل آب کمتر در طول فصل رشد بیشتر از شرایط کشت بذر بود. نتایج مقایسه از نظرعملکرد علوفه کشت نشایی و مستقیم ذرت علوفه ای نشان داد که دو نوع کشت استفاده شده بر اساس آماره T2 ، تفاوتمعنی داری در سطح پنج درصد دارند و نتایج مقایسه میانگین عملکرد علوفه در شرایط کشت نشایی و مستقیم نشان داد که دو شرایط کشت تفاوت معنی داری از عملکرد دارند و در کشت نشایی عملکرد به دلیل کارایی مصرف آب بالاتر در طول فصل رشد بیشتر از شرایط کشت بذر بود.

نویسندگان

محمد مهران زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

امین گرمابی

کارشناس ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بهروزی لار، منصور، 1388، مکانیزاسیون کشاورزی 1، انتشارات دانشگاه آزاد ...
  • محمدآبادی، ق. 1390، اثر زمان انتقال در مراحل فنولوژیکی و ...
  • Enoch, H. Z.: A theory for optimalization of primary production ...
  • Esengun K., Erdal G., Gunduz O., and Erdal H. 2007. ...
  • نمایش کامل مراجع