سال انتشار: 1387
محل انتشار: همایش ملی سوخت، انرژی و محیط زیست
کد COI مقاله: FEENC01_103
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,849
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجزیه بیولوژیکی لیگنین به وسیله قارچ White Rot
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات اصلی در تجزیه مواد سلولزی (چوب) در تولید اتانول به عنوان منبع سوخت وجود لیگنین در ساختار سلولز می باشد . در سالهای اخیر استفاده از قارچ White Rot برای حذف بیولوژیکی آلاینده ها در مراکز تحقیقاتی ، دانشگاهی ، صنایع و موسسات دولتی دنیا به طور وسیع مورد بررسی قرار گرفته است . اهمیت این قارچ در قدرت تخریب بسیار موثر برای آلاینده سمی و مقاوم می باشد .قارچ White Rot ارگانیزمهایی هستند که قادرند لیگنین را تجزیه نمایند . لیگنین ماده پلیمری موجود در گیاهان چوبی می باشد که ساختار سه بعدی دارد و بی نظم بودن ساختار فضایی آن سبب میشود که در مقابل واکنش آنزیمها مقاوم باشند . جذب لیگنین و تجزیه آن با آنزیمهای درون سلولی امکان پذیر نیست چون مستلزم تخریب از طریق کربن کایرال در دو پیکر بندی L ، D می باشد . در حالی که قارچ White Rot برای تجزیه لیگنین از مکانیزم آنزیمی غیر اختصاصی عمل می نماید که خارج سلولی است و در این مقاله چگونگی تخریب و تجزیه لیگنین توسط این قارچ مورد بررسی قرار گرفته است .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/53384/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین نیا، آذرمیدخت و پازوکی، محمد،1387،تجزیه بیولوژیکی لیگنین به وسیله قارچ White Rot،همایش ملی سوخت، انرژی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/53384
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، حسین نیا، آذرمیدخت؛ محمد پازوکی)
برای بار دوم به بعد: (1387، حسین نیا؛ پازوکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاهش شاخصهای آلایندگی پساب صنایع نساجی در بیوراکتور بستر ثابت با استفاده از قارچ ریسه سفید فانروکائت کرایسوسپوریوم
- بررسی میزان آلودگی خاک مزارع گندم شهر اهواز به فلزات سنگین (As,Ni,Cr,Cd)
- اثر آلودگی ناشی از پسابهای صنعتی خام و تصفیه شده بر متوسط فعالیت آنزیمی یک خاک رس سیلتی
- فعالیت آنزیم های فسفاتاز و اوره آز در یک خاک آلوده به کادمیم
- جداسازی سلولز از باگاس نیشکر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.