بررسی وضعیت مدیریت دانش در مرکز علمی و کاربردی استان قزوین
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 540
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IKMC08_242
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
در تغییرات سریع امروزی سازمان هایی موفق خواهند بود که بتواند خود را با این تغییرات انطباق داده و از قدرت نوآوری لازم برخوردار باشند. در دانشگاه و نهادهای آموزش عالی نیز داوری و خلاقیت از اهمیت والایی برخوردار است که بنابراین جهت تحقق این هدف، این نهادها باید در زمینه انشا، نشر دانش و انتقال آن به جامعه و نسل های جوان بیش از پیش تلاش و کوشش کنند . بنابراین در دانشگاه های علمی و کاربردی برای تبدیل شدن به سازمان دانش بنیان به طور جدی با بسط فعالیت های مدیریت دانش می باشد بافت علیرغم اهمیت دانش و مدیریت آن در دانشگاه علمی و کاربردی، شناخت چندانی در مورد آن وجود ندارد. لذا این مقاله با هدف بررسی وضعیت مدیریت دانش و ابعاد آن در دانشگاه علمی و کاربردی شهر قزوین صورت می پذیرد. این مقاله از نوع مطالعات تفصیلی - تحلیلی است که به روش مقطعی انجام شده است که در آن وضعیت مدیریت دانش در بین کارکنان دانشگاه علمی و کاربردی شهر قزوین در سال 1٬394 اندازه گیری و مورد ارزیابی قرار گرفته است. و جامعه مورد مطالعه در این مقاله کلیه کارشناسان شاغل در مرکز علمی و کاربردی شهر قزوین می باشد جهت تعیین نمود از روش نمونه گیری تمام شمار جهت تعیین نمونه استفاده شده است . نتایج بررسی ها نشان دهنده این مطلب می باشد که در سه حوزه مدیریت دانش بین خلق و شناسایی دانش، به اشتراکات زاری دانش و حفظ و نگهداری دانش رابطه معناداری وجود ندارد و وضعیت کسب و تحصیل دانش، به توسعه دانش و به کارگیری دانش در بین کارکنان مرکز علمی و کاربردی شهر قزوین رابطه معناداری وجود دارد . همچنین وضعیت مدیریت دانش و شش ساله آن از دیدگاه کارشناسان مراکز علمی و کاربردی شهر قزوین بیشترین افت افاضه توسعه دانش و کمترین نمره به حوزه اشتراک گذاری دانش می باشد.
کلیدواژه ها:
شناسایی دانش ، به اشتراک گذاری دانش ، حفظ و نگهداری دانش ، وضعیت کسب و تحصیل دانش ، توسعه دانش و بکارگیری دانش ، کارشناسان مراکز علمی و کاربردی شهر قزوین
نویسندگان
محمد مهدوی نیری
دکتر زبان و ادبیات فارسی ، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین ، مدرس دانشگاه
علی احمدی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی (گرایش منابع انسانی) ، مدرس دانشگاه علمی و کاربردی
کلثوم روشن قیاس
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی- مدرس مرکز آموزش علمی و کاربردی بهزیستی تامین اجتماعی قزوین
احمد ابراهیمی
دانشجو دکتری مددکاری اجتماعی ، کدیر و موسس مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی، تامین اجتماعی استان قروین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :