بررسی ارتباط توانمند سازهای مدیریت دانش و عملکرد سازمانی با نقش واسطه ای نوآوری سازمانی کارکنان (مطالعه موردی: شعب بانک صادرات استان مازندران)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 608
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IKMC08_125
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، بررسی ارتباط توانمند سازهای مدیریت دانش و عملکرد سازمانی با نقش واسطه ای نوآوری سازمانی کارکنان در شعب بانک صادرات استان مازندران می باشد تا بتوان به واسطه آن درکی از وضعیت ارتباط این متغیرها در سازمان مورد مطالعه به دست آورد و به ارزیابی اقدامات و شناسایی عوامل مؤثر در بهبود عملکرد سازمانی پرداخت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان شعب بانک صادرات استان مازندران در سال 1٬394 که تعداد آنان، طبق آخرین آمار اخذ شده از سرپرستی استان 1٬346 نفر می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف، با کاربردی از حیث روش تحقیق توصیفی - پیمایشی می باشد. این پژوهش بر اساس داده های جمع آوری شده از 302 تن از آزمودنی ها، براساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری تصادفی ساده از جامعه مورد نظر انجام شده است. پخش پرسش نامه ها تصادفی بوده است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسش نامه های معتبر و منطبق بر مدل مفهومی پژوهش، جمع آوری و از طریق نرم افزارهای EXCEL و SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. همچنین برای بررسی فرضیه های پژوهش از آزمون هم بستگی پیرسون از آزمون فریدمن استفاده شده است. یافته های پژوهش در ارتباط با فرضیه های پژوهش نشان می دهد، بین توانمند سازهای مدیریت دانش و ابعاد چهارگانه آن با نوآوری سازمانی، بین توانمند سازهای مدیریت دانش و ابعاد چهارگانه آن با عملکرد سازمانی و همچنین بین نوآوری سازمانی با عملکرد سازمانی رابطه معنادار مثبتی وجود داشته است گفته به زبان ساده تر، متغیرهای مستقل پژوهش توانایی پیش بینی متغیرهای وابسته را دارا هستند، پس فرضیه های سه گانه اصلی و هشت گانه ویژه پژوهش، تعیین می گردند. در پایان با توجه به نتایج حاصله به منظور بهبود وضعیت توانمند سازهای مدیریت دانش و نوآوری سازمانی در جهت ارتقا عملکرد شعب بانک صادرات استان مازندران، پیشنهاداتی کاربردی و قابل اجرا ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
مدیریت دانش ، توانمندسازهای مدیریت دانش ، نوآوری سازمانی ، عملکرد سازمانی ، شعب بانک صادرات استان مازندران
نویسندگان
فرحناز یوسفی
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی زابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :