سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: IACUT02_447
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 363
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نمای دو پوسته راهکاری برای دستیابی به یکی از اصول معماری پایدار
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین مقولات مورد بحث در دنیای امروز که همواره در محافل علمی جهان مورد بحث و کاوش است، مدیریت انرژی، ساخت وساز همساز با اقلیم و در پی آن شکل گیری توسعه پایدار می باشد و راه حل های مختلفی جهت دستیابی به این مهم ارائه گردیده است. طبعاًحفظ منابع طبیعی عدم آلودگی محیط زیست، حداقل مصرف انرژی های فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیعی از طریق تدابیر شهرسازی ومعماری از موارد مهم در طراحی و ساخت بوده و باید مورد توجه و اجرا توسط طراحان و مجریان قرارگیرد. معماری پایدار یکی از جریان هایمهم معماری معاصر است، جریانی که عکس العمل منطقی در برابر مسائل و مشکلات بوجود آمده عصر صنعت به شمار می رود. کاهش مصرفمنابع غیرقابل بازگشت که موجب آلودگی محیط زیست می گردند مستلزم اعمال راه حل های جدید بارویکرد معماری پایدار است استفادهدرست از نور و انرژی خورشید در ساختمان ها یکی از اساسی ترین پایه های استفاده بهینه از انرژی در معماری است. نماهای دو پوسته یکی ازتدابیری است که می توان به کمک آن گرما، سرما، نور و باد و همچنین سروصدای بیرون را تنظیم نمود و راحتی و رفاه ساکنین را بدون اتلافانرژی فراهم کرد تکنولوژی نمای دو پوسته اغلب برای ساختمان هایی با هدف استفاده حداکثر از انرژی های تجدیدپذیر کاربرد دارد بنابراینتعداد این گونه ساختمان ها رو به افزایش است و موفقیت این نماها به علت عدم استفاده از انرژی های فناپذیر، بهره اقتصادی بلندمدت و نماییکپارچه و زیبا می باشد. دراین مقاله نمای دو پوسته تعریف و تاریخچه آن بررسی خواهد شد. سیستم و سازوکار نمای دوپوسته که یکی ازراهکارهای رسیدن به طراحی معماری پایدار است، پرداخته خواهد شد. انواع ساختار متداول این نماهای ارائه و معایب و مزایای نمای دو پوستهبیان می گردد.
کلیدواژه ها:
معماری پایدار، توسعه پایدار، نمای دوپوسته، همساز با اقلیم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/532102/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیزقلم زنوزی، سعید و احمدی، مصطفی،1395،نمای دو پوسته راهکاری برای دستیابی به یکی از اصول معماری پایدار،دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/532102
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، تیزقلم زنوزی، سعید؛ مصطفی احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، تیزقلم زنوزی؛ احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی، شبیه سازی و آزمایش دمپر مگنتورئولوژیکال با استفاده از راه حل های جریان تحلیلی
- بررسی تاثیر نقشه راه فناوری در توسعه فضای کسب و کار در تولید شناورهای تندرو
- اثربخشی مهد کودک و آموزش های شناختی تحصیلی آن بر افزایش مهارت های اجتماعی و کاهش اختلالات رفتاری کودکان پیش دبستانی شهر تهران
- مقایسه تطبیقی جاذبه های گردشگری ساحلی و کوهستانی شهرستان رامسر
- پدیده تغییر اقلیم و اثرات آن بر منابع آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.