سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 785

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CAUPE01_008

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1395

چکیده مقاله بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی

نیاز روز افزون انسان به آب از یک طرف و عدم توزیع مکانی و زمانی آن از طرف دیگر، ضرورت ذخیره سازی آن را در دوره های پر آب و انتقال آن به مناطق کم آب را بیش از پیش محرز میسازد. در این راستا سازههای مختلف آبی وظیفهاصلی ذخیره سازی و انتقال آب را عهده دار می باشند. پدیده فرسایش یکی از مسائل اساسی در سازههای آبی میباشد که در بسیاری از موقعیتها امکان رخداد آن وجود دارد. آبشستگی در پایین دست سازههای هیدرولیکی به دلیل اهمیت و تاثیر بسیاری که میتواند بر طراحی این سازهها داشته باشد در سالهای اخیر همواره یکی از موضوعات مورد توجهمحققان بوده است. از طرفی دیگر برای تخمین عمق قرار گیری پی سدها، موقعیت سازههای جانبی و محل قرار گیری نیروگاه نیاز است که میزان عمق آبشستگی توسط روابطی تخمین زده شود. تاکنون محققان بسیاری در این زمینهفعالیت کردهاند و کارهای بسیاری در این زمینه صورت گرفته است و روابط بسیاری نیز ارائه شده است، اما، همچنان به دلیل ماهیت پیچیده این پدیده نیاز به مطالعات ویژه برای هر مورد خاص احساس میشود. در این پژوهش الگوی 3 متر و عرضی برابر با / آبشستگی پاییندست سرریزهای ریزشی با استفاده از یک مدل بزرگ مقیاس به ارتفاعی برابر با 501 متر و در پاییندست سرریز ریزشی کانال پایابی با بستر فرسایشپذیر به طول 7 متر و عرض 6 متر مورد بررسی قرار گرفت و در پایان با استفاده از نتایج آزمایشگاهی بدست آمده و با استفاده از دادههای موجود از محققین قبلی روابطی برای ارزیابی میزان آبشستگی در پاییندست این سرریزها ارائه شد.،

کلیدواژه های بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی:

نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Below a Scourه Dey, S., Raikar, R. V. (2007); High ...
Azamatthul lah, H. Md., Deo, M.C., Deolalikar, P.B. 2005.; "Neural ...
Blaisdell, F.W., Anderson, CL. 1991.; :Pipe Plunge pool energy dissipator", ...
Bohrer, J.G., Abt, S.R., Wittler, R.J. 1998.; "Prediction plunge pool ...
Ervine, D.A. 1976.; "The Entrainment of Air in Water", Water ...
Ervine, D.A., Falvey, H.T 1987.; "Behavior of Turbulent Water Jets ...
(Prediction and management of water erosion of earth material), Ist ...
Kumar, C., Sreeja, P. 2012.; "Evaluation of selected equations for ...
Mason, P.J., Arumugam, K. (1985); "Free jet scour below dams ...
Mazurek, K.A., Rajaratnam, N. 2003.; "Erosion of sand by circular ...
Mason, P.J.; (1989); "Effect of air entrainment on plunge pool ...
Pagliara, S., Amidei, M., Hager, W.H. 2008.; "Hydraulics of 3D ...
Pagliara, S., Roy, D., Palermo, M. 2009.; :3D plunge pool ...
Pagliara, s., Palermo, M., Roy, D, 2009.; "Stilling basin erosion ...
Rajaratnam, N., Beltaos, S. 1977.; "Erosion by Impinging Circular Turbulent ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی" توسط معین پورسلیمانی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی نخبگان عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سدهای بلند، سرریز ریزشی ، آبشستگی، مدل فیزیکی هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 785 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیاز روز افزون انسان به آب از یک طرف و عدم توزیع مکانی و زمانی آن از طرف دیگر، ضرورت ذخیره سازی آن را در دوره های پر آب و انتقال آن به مناطق کم آب را بیش از پیش محرز میسازد. در این راستا سازههای مختلف آبی وظیفهاصلی ذخیره سازی و انتقال آب را عهده دار می باشند. پدیده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی آبشستگی در پاییندست جتهای ریزشی با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.