ارزیابی مورفومتریکی فعالیت تکتونیکی منطقه پابدانا - کرمان
محل انتشار: دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,418
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCGER02_125
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
چکیده مقاله:
پابدانا در 142 کیلومتری شمال غرب کرمان واقع گردیده است. ساختارهای تکتونیکی قابل توجهی در این منطقه وجود دارد که به نظر می رسد در ارتباط با گسل کوهبنان باشند. زلزله خیزی این منطقه از زلزله های مخربی که در محدوده پابدانا، طغرالجرد، عباس آباد و کوهبنان به وقوع پیوسته کاملا مشهود است.در این مقاله فعالیت تکتونیکی این منطقه مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور شاخص های مورفومتریکی از جمله سینوسیتی پیشانی کوهستان، درصدمسطح شدگی جبهه کوهستان، نسبت عرض کف دره به عمق دره و مقطع دره به طور جداگانه مورد محاسبه قرار گرفته و از تلفیق و مقایسه این داده هامیزان فعالیت نسبی تکتونیکی منطقه مورد ارزیابی قرار گرفته است که با توجه به دسته بندی جمعی شاخص های ژئومورفیکی، منطقه مورد بررسی از لحاظتکتونیکی فعال تشخیص داده شد.
نویسندگان
مهسا بدرود
دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، بخش زمین شناسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
رضا درخشانی
استادیار بخش زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :