مطالعه ریز رخساره ها و محیط رسوبی سازند سروک در میدان نفتی آب تیمور
محل انتشار: دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 617
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCGER02_119
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
چکیده مقاله:
میدان نفتی آب تیمور یکی از میادین مهم نفتی ایران محسوب می شود. سازند سروک به سن آلبین- تورونین، یکی از سازندهای مهم نفتی این میدان می باشد. کربنات های سازند سروک در این میدان دارای تنوعی از اجزای اسکلتی و غیراسکلتی هستند. رودیست و فرام های بنتیک، مهمترین اجزای اسکلتی تشکیل دهنده ی این کربنات ها هستند. مطالعات پتروگرافی مقاطع نازک تهیه شده از مغزه و خرده حفاری از سازند سروک به منظور تعیین محیط رسوبی، منجر به شناسایی 5 ریزرخساره در 3 کمربند رخساره ای لاگون، شول و دریای باز شد و این مطالعات حاکی از نهشت این سازند در یک رمپ کربناته هموکلینال و پشت به باد می باشد. براساس آنالیز رخساره ای صورت گرفته کمربند رخساره ای لاگون از بیشترین گسترش و توسعه برخوردار می باشد.
کلیدواژه ها:
سروک - آب تیمور- میکروفاسیس - محیط رسوبی
نویسندگان
هوشنگ مهرابی
پژوهشکده علوم پایه کاربردی
سید محمد زمان زاده
دانشگاه تهران
حسین نوری
دانشگاه تهران،
محبوبه جعفرطرقی
دانشگاه خوارزمی،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :