استفاده از روش نمودار احتمال برای جدایش مقادیر آنومالی از زمینه داده های طلا و نقره، محدوده لاطلا، شهر بابک، استان کرمان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,021

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCGER02_003

تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395

چکیده مقاله:

طلا از گذشته های بسیار دور، به دلیل جلای زیبا، مقاومت بالا در مقابل اکسیداسیون و دیگر عوامل شیمیایی، شکل پذیری خوب و کمیابی، در طول تاریخ مورد توجه بشر بوده و دارای اهمیت ویژه ای می باشد. به همین دلیل اکتشاف طلا از اهمیت بالایی برخوردار است. محدوده اکتشافی لاطلا، واقع در شمال شهرستان شهر بابک و شمال معدن مس میدوک بوده که بعنوان یکی از نواحی امید بخش این ورقه توسط شرکت مهندسین مشاور ژئوایند استریا از کشور جمهوری چک معرفی شده است. در این مقاله روش مدلسازی نمودار احتمال در برآورد حد جدایش زمینه از آنومالی در داده های محدوده لاطلا، به کار رفته شده است . در مدلسازی نمودار احتمال سعی می شود تا تغییرات موجود در داده ها که براساس تاثیرگذاری فرآیندها و فازهای مختلف زمین شناسی بوجود آمده اند، شناسایی شوند . مدل سازی نمودار احتمال عناصر طلا و نقره منجر به شناسایی و تفکیک مناطق آنومال شده و بر این اساس اختصاصات ژئوشیمیایی کانی سازی طلای لاطلا تفسیر شده است. پراکندگی فضایی دو بعدی مناطق آنومال عناصر طلا و نقره رسم شده و مناطق جنوب و جنوب غرب به عنوان مناطقبا پتانسیل بالا برای کانی سازی مشخص شده است.

کلیدواژه ها:

اکتشاف طلا ، لاطلا ، حد جدایش آنومالی از زمینه ، نمودار احتمال ،

نویسندگان

علی معصومی

دانشجوی دکتری دانشگاه یزد

امیرحسین کوهساری

دانشیار دانشگاه یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :