ارمغان باغ ایرانی در معماری برون مرزی (استفاده از باغ ایرانی و عناصر معماری در طراحی سفارتخانه ها نمونه موردی سفارت ایران در استرالیا)
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,004
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DCEAEM03_112
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
چکیده مقاله:
با توجه به تعدد کشورهای دنیا ، نیاز به داشتن نمایندگی دیپلماتیک در دیگر کشورها امری اجتناب ناپزیر است. «سفارت خانه» ساختمانی است سرشار از بار نمادین که منحصرا متوسط سیاست ملی ،امور خارجه و مجموعه ای پیچیده از ضرورت های نمودی (تصویری) تعریف می شود. از سوی دیگر ساختمان یک سفارت خانه آیینه ای است تمام نما از فرهنگ کشور میهمان را در کشور میزبان ارائه می دهد و از آن جا که بسیاری از حکومت ها هویت ملی خود را در تاریخ جستجو می کنند با توجه به پیشینه فرهنگی و قدمت تاریخی کشور ایران، بدیهی است که ساختمان سفارتخانه این کشور باید در بر دارنده مفاهیم عمیقی که ریشه در فرهنگ آن دارد، باشد. باغ و باغسازی بر خلاف معماری همیشه زاییده نیازهای نخستین بشری نیست، از این رو انسان دنیای آرمانی و تخیله ای دست نیافته اش را به واسطه علاقه همیشگی به محیط های طبیعی، در باغسازی می جوید. توجه به هنر باغ آرایی ایرانی و چهارباغ های معروف ایران به نظر می رسد در طراحی ساختمان سفارت خانه استفاده از این رویکرد امری حاعز اهمیت باشد در این مقاله سعی بر این است که ابتدا به تاریخچه ای کوتاه از دو کشور ارائه شود و در نهایت با بررسی شهر کابرا که مقر سفارتخانه های کشورهای دیگر در استرالیا است ؛ و بیان نمونه های مشابه به مبحث ، نمونه ای مناسب با رویکردی از باغ های ایرانی برای سفارتخانه ایران در استرالیا پیشنهاد شود. روش تحقیق از نوع مشاهده و مطالعات کتابخانه ای و کسب اطلاعات از سایتها ، مجلات ، خبرنامه ها و اطلس های معماری است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صابر رحمانی
دانشجوی کارشناسی ارشد ، آزاد اسلامی واحد بابل ،مازندران ، ایران
بابک فضلی مالیدره
دکتری سازه ، هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بابل، مازندران ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :