سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: DCEAEM03_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,312
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه سقفهای کوبیاکس، یوبوت و پیش تنیده
چکیده مقاله:
امروزه در دنیا، احداث ساختمان و سازه های زیر بنایی با سرعت زیادی در حال انجام است ، استفاده از مصالح و روش های سنتی دیگر جوابگوی نمی باشد، استفاده از روش های صنعتی علاوه بر سبک سازی ساختمان موجب بالا بردن سرعت اجرا و کاهش هزینه های ساختمانی، مقاوم نمودن ساختمان و..... می شود.این دلایل باعث شد که مصالح نوین و پیشرفته ای از قبیل: سقف های کوبیاکس، یوبوت و پیش تنیده کار آمد شود .این سازه ها تفاوت های عمده ای با یکدیگر داشته و ما در این تحقیق قصد داریم به بررسی این تفاوت ها بپردازیم ، بدین منظور از روش مطالعات اسنادی کتابخانه ای بهره جسته ایم و این نتیجه بدست آمد که کوبیاکس و یوبوت از نظر شکل متفاوت هستند، در یوبوت بلوکها مکعبی در صورتی کوبیاکس گوی شکل هستند، بتن پیش تنیده نقاط ضعفی نسبت به کویباکس و یوبوت دارد: ارتعاش و خیز سقف در شرایط بارگذاری، در بلند مدت افزایش خواهد یافت، تکنولوژی لازم آن شاید در کشورهای در حال توسعه نباشد و تخریب این سقفها بسیار خطرناک و امکان ریزش بتن وجود دارد ،در نتیجه نیاز به اکیپ و تجهیزات خاص دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DCEAEM03_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/527833/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طالبی عسکریه، فریده و چانفشان عراقی، هومن،1395،مقایسه سقفهای کوبیاکس، یوبوت و پیش تنیده،سومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران،گرگان،https://civilica.com/doc/527833
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، طالبی عسکریه، فریده؛ هومن چانفشان عراقی)
برای بار دوم به بعد: (1395، طالبی عسکریه؛ چانفشان عراقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- قهرمانی، آرش، تغییرات در صنعت ساختمان، نشریه هویت شهر، شماره ...
- کماسی، مهدی، سپهوند، میلاد، بررسی به کارگیری سقف های کوبیاکس ...
- ترک خوردگی در سقف دال پیش تنیده [مقاله کنفرانسی]
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه تطبیقی سقف کوبیاکس و یوبوت
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- بررسی سیستم دال مجوف یوبوت و مقایسه آن با سقف های تیرچه بلوک، پیش تنیده دال وتیر، تیرچه ، کرومیت، عرشه فولادی و پر کننده کروی
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.