سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: NCAMEM05_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,031
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر ارتفاع سازه گلخانه روی عملکرد خیار در منطقه جیرفت
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثر ارتفاع سازه گلخانه روی عملکرد خیار در منطقه جیرفت، در زمینهای زراعی مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و کهنوج انجام شد . بدین منظور در تابستان 1384 سه گلخانه با طول و عرض یکسان و ارتفاع نهایی متفاوت شامل ارتفاع کمتر از 3/5 متر (عرف رایج منطقه )، ارتفاع بیشتر از 4/5 متر، و ارتفاع 4 متر (ارتفاعی مابین این دو ارتفاع ) ساخته شد. آماده سازی اولیة زمین در هر سه گلخانه، با استفاده از یک دستگاه تراکتور گلدونی 238 و یک دیسک 14 بشقابی سوار با عرض کار 130 سانتی متر و قطر بشقاب 50 سانتی متر، انجام شد . کوددهی مناسب براساس آزمون خاک صورت گرفت و در مهرماه مجدداً زمین برای انتقال نشاء ها آماده گردیدند . کشت در هر سه واحد گلخانه مطابق عرف منطقه و به صورت مثلثی در ردیف هایی به فاصلة 40 سانتی متر از همدیگر و عرض راهروها 1 متر انجام شد . آبیاری گلخانه ها به صورت قطره ای تیپ برای هر سه واحد به طور یکسان انجام گردید . پارامترهای مورد اندازه گیری در این تحقیق عبارت بودند از : رطوبت و دما در داخل و خارج گلخانه، متو سط تعداد میوه در هر بوته، عملکرد محصول و تعداد دفعات سم پاشی در گلخانه ها . در پایان علاوه بر مقایسة میانگین ها، وضعیت اقتصادی طرح نیز بررسی شد . نتایج تحقیق نشان داد که هر سه واحد گلخانه نسبت به هوای محیط بیرون گلخانه، هوای گرمتری دارند . در نتیجه درصد رطوبت نسبی آنها نسبت به محیط بیرون نیز کمتر بود . علی رغم وجود تفاوت در دمای داخل گلخانه ها، بین عملکرد محصول، تعداد میوه و تعداد دفعات سم پاشی تفاوت معنی داری مشاهده نگردید.
کلیدواژه ها:
گلخانه، خیار، ارتفاع سازه، عملکرد، دما
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/52775/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی، داود،1387،بررسی اثر ارتفاع سازه گلخانه روی عملکرد خیار در منطقه جیرفت،پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون،مشهد،،،https://civilica.com/doc/52775
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، مومنی، داود؛ )
برای بار دوم به بعد: (1387، مومنی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- خواص دارویی گیاه رازیانه و نحوه ی کشت آن
- بررسی اثرات تغییرات زیست محیطی بر آینده کودکان؛ از کنشگری اجتماعی تا رهبری اجتماعی زیست محیطی با تاکید بر ساخت تصاویر آینده
- شناسایی و رتبه بندی عوامل کلیدی موفقیتو شکست کسب و کارهای گلخانه ای درشهرستان ایرانشهر
- تأثیر کودهای آلی و بیولوژیک بر برخی صفات گوجه فرنگی (Lycopersicom .esculentum L)
- پایش شبکه ی رودخانه ی حوضه ی آبریز سد کرخه و روند کنترل حجم سد در سیل فروردین 98 با استفاده از سنجش از دور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.