حسابداری منابع انسانی؛ ابزاری قدرتمند برای مدیریت منابع انسانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MEAHBTM01_536
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 928
نویسندگان
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
دانشجوی دوره دکتری مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
چکیده
رقابت شدید سازمان ها در بازارهای مختلف منطقه ای، ملی و بین المللی به منظور دست یافتن به سهم بیشتر بازار آنها را ناگزیر از تجهیز به به روزترین تکنولوژی، تجهیزات، ابزارها، سرمایه و ... کرده است. گر چه کلیه این عوامل سهم به سزایی در بهبود عملکرد و کارایی سازمان ها دارند اما بدیهی است که نقش نیروی انسانی متخصص در خلق مزیت های رقابتی در حوزه های گوناگون برای سازمان ها انکارناپذیر است. در عین حال علیرغم اهمیت روزافزون سرمایه های انسانی، متاسفانه این دارایی ارزشمند در صورت های مالی سازمان ها گزارش نمی گردد و لذا ضرورت استفاده از حسابداری منابع انسانی به عنوان ابزاری در جهت ارزشیابی این مهم به منظور گزارش در صورت های مالی در راستای اتخاذ تصمیمات صحیح و بهینه و دستیابی به مزیت رقابتی غیر قابل چشم پوشی است. بدون شک تعیین ارزش پولی منابع انسانی سازمان سهم به سزایی در نقش مدیران منابع سازمانی ایفا میکندو مدیران منابع انسانی میتوانند با استفاده از این اطلاعات تاثیر افراد مختلف در فرآیندهای ارزش آفرین سازمان را روشن سازند. در این مقاله ضمن مروری بر پیدایش و سیر تحولات مفهوم نوینی به نام حسابداری منابع انسانی، ابعاد و چالش های پیش روی این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است و در پایان پیشنهاداتی به منظور استفاده بهینه از این ابزار قدرتمند ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
حسابداری منابع انسانی، ارزشگذاری منابع انسانی، سرمایه انسانیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر نوآوری های شبکه توزیع بیمه و چالش های آن با استفاده از تحلیل بیبلیومتریک
- شناسایی و رتبه بندی چالش های موثر بر آینده شبکه فروش با استفاده از تکنیک دلفی فازی
- تغییرات و چالش های آینده شبکه فروش در صنعت بیمه
- تببین و شناسایی چالش های شبکه فروش در صنعت بیمه مبتنی بر تحولات دیجیتال
- بررسی نقش نمایندگان بیمه در ایجاد وفاداری مشتری به بیمه عمر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.