سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 802

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOOCONF01_029

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

چکیده مقاله مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ

در این مقاله، مدول یانگ (E) ، چقرمگی شکست (IC(K و انرژی شکست (IC(G کامپوزیتهای تقویت شده با نانوذرات رابر و سیلیکا مورد بررسی قرار گرفته است. در کامپوزیتهای تقویت شده با یک نوع نانوذره، نانوذرات رابر تا 15 درصد وزنی و نانوذرات سیلیکا تا 20 درصد وزنی و همچنین در حالت ترکیبی، بیشترین درصد وزنی مورد استفاده از هر یک از ذرات رابر و سیلیکا، 10 درصد وزنی است. نتایج نشان میدهد که استفاده ترکیبی از هر دو ذره باعث افزایش چشمگیری در چقرمگی و انرژی شکست شده است. همچنین، هر یک از خواص مورد بررسی توسط روش سطح پاسخ مدل شده و برای هرخاصیت مکانیکی، روابطی ارائه شده است. علاوه برآن، در عدم حضور رابر و 19.8 درصد حجمی سیلیکا، بهترین مقدار برای مدول یانگ معادل با GPa 3/477 مشاهده شده است. همچنین این روش بهترین مقدار را برای چقرمگی شکست در 15 درصد حجمی رابر و 20 درصد حجمی سیلیکا، معادل با MPa m1/2 4/061 نشان میدهد و برای انرژی شکست نیز درصد حجمی 15 رابر و 20 سیلیکا دارای بهترین مقدار است که معادل Ki/m2 4/974 می باشد.

کلیدواژه های مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ:

نویسندگان مقاله مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ

علی دادرسی

استادیار

ساسان فولادپنجه

دانشجو کارشناسی ارشد

مقاله فارسی "مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ" توسط علی دادرسی، استادیار؛ عبدالرضا علوی قرهباغ، مربی؛ ساسان فولادپنجه، دانشجو کارشناسی ارشد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری توسعه پایدار در نانو مواد، نانو ساختار و نانو تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوکامپوزیت، چقرمگی شکست، انرژی شکست، مدلسازی، روش سطح پاسخ هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 802 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، مدول یانگ (E) ، چقرمگی شکست (IC(K و انرژی شکست (IC(G کامپوزیتهای تقویت شده با نانوذرات رابر و سیلیکا مورد بررسی قرار گرفته است. در کامپوزیتهای تقویت شده با یک نوع نانوذره، نانوذرات رابر تا 15 درصد وزنی و نانوذرات سیلیکا تا 20 درصد وزنی و همچنین در حالت ترکیبی، بیشترین درصد وزنی مورد استفاده از هر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی مدول یانگ، چقرمگی شکست و انرژی شکست کامپوزیتهایت قویت شده با نانو ذرات رابر و سیلیکا به روش سطح پاسخ با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.