سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی شهرسازی، عمران،معماری
کد COI مقاله: ICOA01_135
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 524
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از اتصالات با مقطع کاهش یافته تیر (RBS) جهت بهبود رفتار اتصالات
چکیده مقاله:
طی زلزله های نورثریچ آمریکا (1994) و کوبه ژاپن (1995) اتصالات جان پیچی بال جوشی (BWWF) درقاب های مقاوم خمشی فولادی به مقدار زیادی آسیب دیدند. پس از وقوع این زلزله ها اتصالات خمشیمتنوعی برای اجرای ساختمانهای جدید فولادی و ترمیم قابهای خمشی فولادی موجود پیشنهاد شد. پس ازآسیب تعداد زیادی از اتصالات مقاوم خمشی جان پیچی- بال جوشی (BWWF) تحقیقات وسیعی بر رویاتصالات خمشی فولادی انجام شد و اتصالات خمشی متنوعی برای اجرای ساختمان های جدید فولادی و ترمیمقاب های خمشی فولادی موجود پیشنهاد شد که یکی از این اتصالات مدرن گیردار جوشی، اتصالات با مقطعکاهش یافته تیر (RBS) می باشد. از آنجا که اعتبار قابهای مقاوم خمشی فولادی به اتصالات آن می باشد،بنابراین لزوم معرفی و بررسی عملکرد اتصالاتی که نقایص مراحل اجرا را تا حدی تعدیل نماید و دارای مزا یاییاز نظر مقاومت، شکل پذیری، هزینه و … باشد، مفید بنظر می رسد . در این مقاله به معرفی و بررسی عملکرداتصالات با مقطع کاهش یافته تیر در قابهای مقاوم خمشی فولادی جهت کاهش اشکالات موجود پرداخته شدهاست .در این تحقیق رفتار غیر خطی اتصالات با مقطع کاهش یافته تی ر مورد مطالعه قرار گرفته است . جهتبررسی رفتار غیرخطی این اتصالات از نرم افزار ANSYS استفاده شده است و رفتار غیرخطی مصالح و تغییرشکل های بزرگ در نظر گرفته شده است . در این مطالعه اثر پارامترهای مؤثر در عملکرد اتصالات با مقطعکاهش یافته تیر (RBS) نظیر نرخ کا هش بال، فاصله ناحیه کاهش یافته بال تیر از بر ستون و طول ناحیهکاهش یافته بال تیر و اثر این اتصالات بر روی سختی جانبی قاب های فولادی مورد بررسی قرار گرفته است .نتایج این تحقیق عملکرد بسیار خوب اتصالات با مقطع کاهش یافته تیر را در مقایسه با اتصالات متداول نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
رفتار لرزه اي ، رفتار لرزه اي اتصالات، اتصالات با مقطع كاهش يافته تير (RBS)، سيستم قابخمشي فولادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/523923/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنجی مراد، سینا و تحملی رودسری، مهرزاد،1395،استفاده از اتصالات با مقطع کاهش یافته تیر (RBS) جهت بهبود رفتار اتصالات،کنفرانس بین المللی مهندسی شهرسازی، عمران،معماری،قم،،،https://civilica.com/doc/523923
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، گنجی مراد، سینا؛ مهرزاد تحملی رودسری)
برای بار دوم به بعد: (1395، گنجی مراد؛ تحملی رودسری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد لرزه ای اتصال گیردار تیر به ستون فولادی با مقطع کاهش یافته
- مطالعه آزمایشگاهی اتصال خمشی تیر I شکل به ستون قوطی شکل با بکارگیری ورق میانگذر
- بررسی نقش و رفتار اتصالات فولادی RBS در تخریب پیش رونده
- انواع اتصالات تیر به ستون در سازه های اسکلت فولادی
- مروری بر عملکرد انواع اتصالات کاهش یافته در مقطع تیر (RBS)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.