مسائل تغذیه ای بیماران بستری در بخش های اطفال بیمارستانهای ایران

سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,566

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INC08_044

تاریخ نمایه سازی: 31 اردیبهشت 1387

چکیده مقاله:

از مهمترین مسائل و مشکلات تغذیه ای بیماران بستری در بیمارستان های اطفال بکار نگرفتن روش ها و ابزارهای تغذیه برای آماده سازی رژیم مناسب برای هر بیمار با شرایط خاص بیماری می باشد. به نحوی که رژیم غذایی تنظیم شده بتواند با وضع اقتصادی خانوار قابل اجرا باشد. تشکیل پرونده تغذیه ای، غربالگری تغذیه ای، ارزیابی تغذیه ای، مراقبت تغذیه ای و آماده سازی رژیم غذایی و آموزش رژیم و پیگیری های متعدد به خصوص در بیمارستان های اطفال از ابزارهای استاندارد تغذیه ای بوده که به منظور حفظ رشد طبیعی و سلامت، عوامل و ریسک فاکتورهای دخیل در بیماری های کودکان از اهمیت خاصی برخوردار است.سوء تغذیه حاد و مزمن که در کودکان بستری شده در بیمارستانها رایج است نیاز به تشخیص به موقع و درمان و برطرف کردن کمبودهای غذایی و توصیه های نادرست و ناکافی رژیم های غذایی، فقر خانواده و در نتیجه عمل ننمودن به دستورات و رژیم های غذایی محاسبه شده، تعداد محدود پرستاران نسبت به بیمارن بستری جهت هماهنگی و ارتباط دادن بین تیم درمانی (پزشک، پرستار، کارشناسی تغذیه) جهت کاهش مشکلات تغذیه ای بیمار، عدم همکاری و نا اگاهی بیش از حد مادران به خصوص مادران جوان در مودر تغذیه کودکان مبتلا PEM و FTT و عدم رعایت بهداشت فردی که منجر به تشدید بیماری و بروز بیماریهای دیگر از جمله اسهال، تب، عفونتهای شدید و مشکل تهیه شیر خشک "فرمولا" در بیماریهای خاص متابولیکی از مشکلات اساسی بیمارستانهای اطفال می باشد.

نویسندگان

پروین مستقیمی قمی

دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • نغذیه درمانی تالیف آزاده امین پور، ناهید سالارکیا، گیتی صدیق ...
  • _]$AC. J C].IN _ _ _ (4) . 258-62 ...
  • M:DICN A (B _ _ . 58 (1): 51-7 ...
  • نمایش کامل مراجع