سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CULTURAL04_079
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,246
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اسیدوز شکمبه ای تحت حاد در گاو های شیری : دلایل فیزیولوژیک، شیوع و پیامد ها
چکیده مقاله:
اسیدوز شکمبه به دو قسمت اسیدوز شکمبه ای حاد و تحت حاد تقسیم می شود به طور کلی اسیدوز کاهش pH شکمبه و افزایش اسیدلاکتیک شکمبه را به همراه دارد، که اغلب، نتایج مهلکی به همراه دارد. گاوهایی که جیره غذایی با دانه بالا را نمی پذیرند خصوصا در معرضاسیدوز شکمبه ای حاد می باشند زیرا جمعیت رشد یافته باکتری های تولید کنند اسید لاکتیک را ندارند و پاپیلای شکمبه ممکن است کوتاهباشد و قادر نباشد مقدار زیادی از اسیدهای چرب فرار را جذب کند. با وقوع اسیدوز شکمبه ای تحت حاد (SARA) اسیدیته شکمبه برای چند ساعت در روز به علت تجمع اسید های چرب فرار و عدم بافرینگ کافی شکمبه ای کاهش می یابد. مطالعات مختلف میزان وقوع SARA را 19 و 26 درصد در گاوهای اوایل شیردهی و اواسط شیردهی گزارش کرده اند. علل SARA شامل تغذیه مقادیر بالای کربوهیدرات های غیر ساختمانی و علوفه های با تخمیر پذیری بالا و همچنین مقادیر ناکافی از منابع فیبری خشبی می باشد. اسیدوز تحت حاد منجر به کاهشمصرف خوراک و هضم فیبر، افت چربی شیر، اسهال، لنگش، آبسه های کبدی، افزایش تولید اندوتوکسین های باکتریایی و التهاب که بواسطهافزایش در پروتئین های فاز حاد مشخص می شود.
کلیدواژه ها:
اسيدوز، گاو شيري، تحت حاد، شيوع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/518552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دشمیر، مریم و سیرجانی، محمدحسین،1395،اسیدوز شکمبه ای تحت حاد در گاو های شیری : دلایل فیزیولوژیک، شیوع و پیامد ها،چهارمین همایش ملی انجمنهای علمی دانشجویی رشتههای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،کرج،،،https://civilica.com/doc/518552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دشمیر، مریم؛ محمدحسین سیرجانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، دشمیر؛ سیرجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بالانس انرژی و استفاده از مکمل چربی در گاوهای شیرده دوره انتقال
- استفاده از علوفه های حاوی تانن درکاهش اسیدوز شکمبه ای در گاوهای شیری و پرواری
- بررسی تاثیر منبع امگا3 بر بازده غذایی و نرخ آبستنی گاوهای شیری
- استفاده از لگومینه ها به عنوان خوراک دام
- اثرمواد معدنی و ویتامین ها بر سلامت سم در گاو شیری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.