سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 747

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CULTURAL04_075

تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395

چکیده مقاله ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار

امروزه کاربرد سموم و کودهای شیمیایی در زمینه ای زراعی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. علاوه برهزینه های اضافی، اثرات جبران ناپذیری بر محیط زیست و سلامی انسان دارند و آلودگی خاک و آب ناشی از موادشیمیایی، باعث ایجاد مسائل بغرنج در این زمینه شده است. استفاده دائم گیاهان از ذخایر غذایی خاک بدونجایگزینی مناسب باعث کاهش توان تولیدی و عناصر غذایی خاک شده است. درنتیجه برای رهایی از این مشکلات ومدیریت حاصلخیزی خاک، پیشرفت به سمت کشاورزی ارگانیک توصیه می شود و بدین ترتیب نیاز به مصرفکودهای آلی برای تغذیه گیاه افزایش پیدا می کند. امروزه تأکید زیادی در سراسر دنیا بر کشاورزی پایدار وجود داردکه ارکان آن مبتنی بر افزایش کیفیت و پایداری عملکرد گیاه در کنار کمترین زیان های زیست محیطی است . اماکاربرد زیاد کودهای شیمیایی، باعث اثرات منفی از قبیل شستشوی خاک، حساسیت به حمله بیماری ها، تخریبارگانیسم های کوچک مطلوب و در نهایت موجب آسیب جبران ناپذیر به سیستم خاک و تخریب ساختار آن خواهدشد. در طی تلاش برای دستیابی به کشاورزی پایدار، تکنولوژی جدیدی پدیدار شده است که در طی آن طیفوسیعی از بقایای زاید کشاورزی، خانگی و صنعتی بوسیله فعالیت گونه های خاصی از کرم های خاکی موسوم بهکمپوسترها به محصول با ارزشی بنام ورمی کمپوست تبدیل می شوند. ورمی کمپوست دارای خصوصیاتفیزیکوشیمیایی مناسب بوده و از نظر عناصر غذایی قابل جذب غنی می باشد .

کلیدواژه های ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار:

نویسندگان مقاله ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار

فرحناز معطری

دانشجوی کارشناسی ارشد و عضو انجمن علمی دانشجویی علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر

محمد هدایت

استادیار بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
-احمدآبادی، ز.، م .قاجار سپانلو و م .بهمنیار. 1390. تاثیر ...
-صالح راستین، ن. 1380. کودهای بیولوژیک و نقش آنها در ...
-میرشکاری، ب، ش. محمدی، و. رشیدی. 1394. اثر سطوح مختلف ...
-یوسفی شیاده، م.، و. چالوی و س. زنگی. 1392. اثر ...
-Ameri, A., Tehranifar. A, Shoor, M. and Davarynejad, G.H., 2012. ...
-Arancon, N.Q., Edvards, C.A, Bierman. P, Welch. C & Metzger, ...
-Arancon, N., Edwards. C. A, Bierman. P, Welch. C, and ...
-Arancon, N.Q., C.A. Edwards, P. Bierman, C. Welch and J.D. ...
-Astaraei, A., 2006. Effect of municipal solid waste compost and ...
-Atiyeh, R.M., Edwards. C.A. Subler. S. and Metzger. J.D., 2001. ...
-Azizi, M., Rezwanee. F, Hassanzadeh Khayat. M, Lackzian. A and ...
-Bachman, G. R., , and Metzeger, J. D., 1998. The ...
-Barik T. and Gulati J.M.L, 2009. Use of vermicompost in ...
-Belde, M., Matteis. A, Sprengle. B, Albrecht. B and Hurle. ...
-Dionne R.J., Tweddell. H.A, Avis. T.J., 2012.Effect of non-aerated compost ...
-Federico, A., Guti errez-Miceli, Jorje S antiago-Borraz a, I _ ...
-Ghost, B.C., and Bhat, R., 1998. Environmenta hazards of nitrogen ...
-Jeslkha, M., 2013. Growth of medicinal and economical plant in ...
-Kapoor, R., Giri. B and Mukerji, K. G., 2004. Improved ...
-Mahboub Khomami, A . 2005 _ Effect of liquid bio-fertilizer ...
-Muscolo, A., Bovalo, F, Gionfriddo. F and Nardi. F., 1999. ...
-Sharma, A.K., 2003. Biofertilizers for sustainabe agriculture. Agrobios India ...
-Scheffer, MC., Ronzelli. PJ, Koehler. HS., 1993. Influence of organic ...
-Tomati, U., Galli. E, Grappelli. A & Dihena. G., 1990. ...
-Tomati, U., Grappelli. A, and Galli. E., 1988 _ The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار" توسط فرحناز معطری، دانشجوی کارشناسی ارشد و عضو انجمن علمی دانشجویی علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر؛ محمد هدایت، استادیار بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کرم خاکی، کشاورزی پایدار، کود، ورمی کمپوست هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 747 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه کاربرد سموم و کودهای شیمیایی در زمینه ای زراعی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. علاوه برهزینه های اضافی، اثرات جبران ناپذیری بر محیط زیست و سلامی انسان دارند و آلودگی خاک و آب ناشی از موادشیمیایی، باعث ایجاد مسائل بغرنج در این زمینه شده است. استفاده دائم گیاهان از ذخایر غذایی خاک بدونجایگزینی مناسب باعث کاهش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ورمی کمپوست در کشاورزی پایدار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.