ارائه مدل ترکیبی EFQM&JIT در سود آوری سازمان ها
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت مهندسی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 557
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCOEM01_065
تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395
چکیده مقاله:
هر سازمان صرف نظر از فعالیت، اندازه، ساختار و یا میزان کامیابی در تامین اهداف سازمانی خود نیاز مدلی دارد که بر اساس آن میزان موفقیت خود را در نیل به آرمان ها و راهبردهای کسب وکار خویش مورد سنجش و اندازه گیری قرار بدهد.{1}مدل های تعالی سازمانی ابزاری جهت کمک به سازمان ها برای سنجش میزان قرار داشتن در مسیر تعالی سازمانی و رشد متوازن هستند هم چنین سیستم تولید به موقع برای تولیدکنندگان یک مسئله ی اساسی است برای این که موجودی قطعات و مواد اولیه موجود در انبار را در چه حدی نگه دارند تا هم در زمان مورد نیاز در دسترس پروسه تولید باشد و هم این که بیش از حد فضا و منابع مورد نیاز را مصرف نکند.{2}حال باتوجه به این که مدل تعالی سازمانی یا EFQM به بررسی خلاء ها و رفع مشکلات موجود می پردازد و در صدد رفع و ارائه راه حل های بهینه جهت تولید بهینه و سودآوری سازمان به کار می رود و سیستم تولید به موقع که یک راه حل برای کاهش مصرف موجودی و صرفه جویی در انبارش می شود می دانیم که هرکدام به طور جداگانه سودآوری سازمان ها را در پی دارند اما ما در این مقاله به ارائه مدل ترکیبی از EFQM وJIT می پردازیم و می خواهیم بررسی کنیم که با استفاده از این مدل ترکیبی سودآوری در سازمان ها بیشتر می شود.
نویسندگان
هانیه قنبری
موسسه آموزش عالی مهرآستان،گیلان، آستانه اشرفیه، میدان سیدجلال الدین اشرف، بلوار دانشگاه
فاطمه امین ناصری
موسسه آموزش عالی مهرآستان،گیلان، آستانه اشرفیه، میدان سیدجلال الدین اشرف، بلوار دانشگاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :