سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 002_5401937517
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,513
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی حساسیت و تیکسوتروپی خاک رس سیلت دار
چکیده مقاله:
در این تحقیق به بررسی و مطالعه عوامل موثر بر مقدار کاهش و زمان بازیافت مقاومت (یعنی پارامترهای حساسیت و تیکسوتروپی) خاکهای ریزدانه فراگیر در استان مازندران که غالبا از نوع سیلتیرسی میباشند با انجام آزمایشهای لازم پرداخته شده است. نتایج حاصل از مطالعات و آزمایشهای بعمل آمده نشان میدهد که برای خاکهایی با فعالیت کم و ساختار نسبتاُ پایدار منطقه، کاهش مقاومت در اثر دستخوردگی، کم بوده و معمولاً مقدار زیادی از این مقاومت پس از گذشت زمان نسبتا کم بازیابی میشود و این به دلیل کم رنگ بودن نقش دستخوردگی در ساختار اولیه خاک میباشد که با گذشت زمان نه طولانی مقاومت آن به مقدار اولیه خود میرسد. همچنین نتایج مطالعات نشان میدهد که بازیابی مقاومت تیکسوتروپی در درصد رطوبتی در حدود حد خمیری نیز امکانپذیر میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 002_5401937517 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/51/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شوش پاشا، عیسی و فرهادی، علی و برجسته، منوچهر،1383،بررسی حساسیت و تیکسوتروپی خاک رس سیلت دار،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/51
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، شوش پاشا، عیسی؛ علی فرهادی و منوچهر برجسته)
برای بار دوم به بعد: (1383، شوش پاشا؛ فرهادی و برجسته)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- براجا ام داس، "مکانیک خاک پیشرفته "، ترجمه مهدی یزدچی، ...
- شوش پاشا عیسی، بررسی نفوذپذیری خاک سیلتی رسی تحت تراکم ...
- غیاثیان، حسین و فلاح، حمید، "اثر حذف تنش بر روی ... [مقاله کنفرانسی]
- Yong , R. N. and Warkentin, B. P., _ Properties ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تحلیلی بر ارتباط فقر و آسیبپذیری در برابر مخاطرات طبیعی
- نقش تحلیل فضایی در مدیریت مخاطرات بارشی ایران
- بررسی برنامه یزی سود و تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر و اهرم ها
- مقایسه احساسات جسمانی، انگیزشی و عاطفی حین دو تکلیف فشار آور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.