امکانسنجی و طراحی سیستم ترکیبی انرژی توسط نرم افزارHomer در منطقه میان کنگی شهر زابل
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 471
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TEDECE02_092
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
با افزایش روزافزون تقاضا برای استفاده ازمنابع انرژی و بدلیل محدود بودن منابع انرژی فسیلی و مشکلات ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای، ضرورت توجه بیش از پیش به انرژی های تجدیدپذیر از جمله باد، خورشید، زمین گرمایی و غیره را برهمگان روشن ساخته است. قابلیت تولیدغیرمتمرکز برق از انرژی های تجدیدپذیر، فرصت پیشرفت و توسعه را برای نقاط دور افتاده و روستایی فراهم ساخته است و موجب تقویت ساختاراجتماعی و اقتصادی مناطق روستایی و جلوگیری از مهاجرت آن ها به شهرها می شود. با توجه به اینکه هر یک از این انرژی ها توانایی تولید انرژی بصورت پیوسته را ندارند لذا از ترکیب آنها می توان به صورت پیوسته انرژی تولید نمود. در این مقاله امکان استفاده از انرژی باد و خورشید برای تولید برق خانگی روستای اربابی از منطقه میان کنگی در شهر زابل توسط نرم افزارHOMER مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج این بررسی شامل تعداد اجزای سیستم ،هزینه اولیه و تعویض ارائه شده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زینب مرادی
کارشناس ارشد مهندسی برق کنترل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
فریده میلانی
کارشناس ارشد مهندسی برق کنترل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :