سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: ESPME01_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,814
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه فرآیند و کیفیت تولید کمپوست به سه روش بیومکانیکال, ویندرو و طبیعی
چکیده مقاله:
میزان مواد زاید به موازات افزایش جمعیت در جهان روز به روز در حال افزایش می باشد. مواد زاید آلی نقش مهمی در آلودگی محیط زیست دارند. از سوی دیگر در دهه اخیر فرآیند تولید کمپوست به عنوان یک فرآیند تیمار بیولوژیکی مواد زاید آلی, ناشی از منابع مختلف با هدف بازیافت, تثبیت و کاهش وزن مواد زاید جامد به شکل کمپوست متداول گشته است.فرآیند کمپوست را می توان به عنوان بهترین روش بازیافت بخش آلی مواد زاید جامد شهری ذکر نمود چرا که محصول آن یک ماده قابل استفاده در کشاورزی بوده که قادر است کمبود شدید مواد آلی بسیاری از خاک های کشاورزی که به دلیل کاهش استفاده از مواد آلی در برنامه کوددهی محصولات کشاورزی به وجود آمده است را تعدیل نماید. در مطالعه حاضر اثر روش های مختلف هوادهی بر فرآیند تولید کمپوست با استفاده از سه روش ویندرو, بیومکانیکال وطبیعی با هدف یافتن مناسب ترین روش هوادهی جهت تیمار مواد زاید جامد شهری مورد بررسی قرار گرفتند. بدین منظور پارامترهای دما, pH, EC, محتوای رطوبت, درصد کربن آلی, ازت, , پتاسیم و فسفر اندازه گیری شدند. عملیات نمونه برداری در مدت 6 ماه انجام این پروژه, 7 مرتبه و به صورت ماهیانه انجام شد.نتایج نشان داد که کمپوست تولیدی به روش طبیعی دارای بالاترین ارزش کودی و کمترین تلفات ازت در مقایسه با سایر روش ها می باشد در حالیکه روش ویندرو سریع ترین روش تولید کمپوست بوده است که کاهش بیشتر و سریع تر کربن آلی در آن نسبت به سایر روش ها بیانگر این مطلب می باشد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که سیستم بیومکانیکال در تولید کمپوست از مواد زاید جامد شهری دارای نواقصی بوده که بایستی در جهت بهینه سازی عملکرد این سیستم برطرف گردند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ESPME01_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/50920/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رساپور، مزدک و کمالی، سید مسعود و عباسی، سیاوش و نصرآبادی، تورج،1386،مقایسه فرآیند و کیفیت تولید کمپوست به سه روش بیومکانیکال, ویندرو و طبیعی،اولین کنفرانس مهندسی برنامه ریزی و مدیریت سیستم های محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/50920
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، رساپور، مزدک؛ سید مسعود کمالی و سیاوش عباسی و تورج نصرآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1386، رساپور؛ کمالی و عباسی و نصرآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر اصلاح سیستم هوادهی پایل های سالن تخمیر بر فاکتورهای دما، pH و رطوبت و نقش آن درافزایش کیفیت و راندمان تولید کود آلی (کارخانه کمپوست سازمان مدیریت پسماندشهرداری مشهد)
- معرفی بودارکننده های غیر گوگردی در سیستم توزیع گاز و اثرات زیست محیطی آنها
- مروری بر ارزیابی اثرات زیست محیطی کارخانجات کمپوست سازی
- مقایسه نرم افزارهای تجاری ارزیابی چرخه حیات
- مدل سازی مدیریت زباله های جامد شهر قم با روش سیستم های دینامیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت زیست محیطی حوزة آبخیز صفارود رامسر
- بررسی و شناسایی مهمترین آلاینده های خاک در استان مازندران
- روشهای ارزیابی نگرش سیستمی در سیستم های محیط زیست شهر
- آلودگی آبهای زیر زمینی و سطحی بهMTBE و خطرات بهداشتی
- مقایسه خصوصیات بستههای کامپیوتری شبیهسازی برای مدیریت آب در سطح حوضه رودخانه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اهمیت تخصیص اعتبار برای مقابله با گردوغبار با وجود بارندگی ها در سال ۱۳۹۸
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۳ . مقایسه پیش بینی ها و اعلامیه های سازمان هواشناسی ایران با استانداردهای جهانی
- اظهار نظر کارشناسی درباره: «لایحه پروتکل حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با اولویت استان های ساحلی و کلانشهرها با مشارکت بخش غیردولتی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با مشارکت بخش غیر دولتی» (اعاده شده از شورای نگهیان)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.