بررسی فاکتورهای موثر بر استقرار موفقیت آمیز سیستم برنامه ریزی منابعسازمانی (ERP) در اداره کل منابع طبیعی استان مازندران و ادارات تابعه
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 416
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMEC01_151
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، بررسی عوامل موثر در پیاده سازی موفقیت آمیز سیستمهای برنامهریزی منابع سازمانی در اداره کل منابع طبیعی استان مازندران و ادارات تابعه می باشد تا بتوان به واسطه آن از وضعیت فاکتورهای تاثیرگذار در پیاده سازی موفق ERP در سازمان مورد مطالعه، آگاهی یافت. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی - پیمایشی و بصورت مقطعی می باشد. جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه مدیران، معاونین و کارشناسان واحد فناوری اطلاعات اداره کل منابع طبیعی استان مازندران و ادارات تابعه به تعداد 118 نفر می باشد. پژوهش بر اساس دادههای جمعآوری شده از 92 تن از آزمودنی ها، بر اساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری طبقه بندی شده، از جامعه مورد نظر انجام شده است. پخش پرسشنامه ها در هر طبقه، تصادفی بوده است.اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه منطبق بر مدل مفهومی پژوهش، جمع آوری و از طریق نرم افزارهای SPSS و LISREL مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. همچنین برای بررسی و آزمون فرضیه های پژوهش از آزمون کولموگروف - اسمیرنف، آزمون تی تک نمونه ای و تحلیل عاملی تائیدی استفاده شده است. یافته های پژوهش در ارتباط با فرضیه های شش گانه پژوهش نشان می دهد، با توجه به نتایج حاصل از ضرایب استاندارد، مقادیر t و مقدار 2R در تحلیل عاملی تائیدی، هر یک از ابعاد معرفی شده در مدل مفهومی بشرح احساس لذت کار با ERP ، سهولت کار با ERP ، سودمندی ERP ، حجم اطلاعات در ERP ، امنیت و سطوح دسترسی در ERP ، کیفیت اتصال به اینترنت اثرگذار در ERP ، در استقرار و پیاده سازی موفقیت آمیز سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی در این سازمان موثر است و با بهبود وضعیت هر یک از این شش متغیر، آمادگی سازمان در پیاده سازی سیستم مورد نظر، ارتقاء می یابد. در پایان با توجه به نتایج حاصل، به منظور بهبود وضعیت استقرار موفق سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی، پیشنهاداتی کاربردی و قابل اجرا ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی( ERP ) ، فناوری اطلاعات ، دیتابیس ، سیستم های اطلاعاتی ، تکنولوژیاطلاعات
نویسندگان
سیروس اکبری اسبوکلائی
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فیروزکوه، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :