بررسی تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد سازمانی تاکید بر نقش میانجی قابلیت یادگیری(مورد مطالعه شرکت تولیدی قطعات پلیمری غذایی و دارویی طب پلاستیک)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 855
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMEC01_108
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر، بحث اقتصاد نوین در برابر اقتصاد سنتی، مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. اقتصاد نوین، اقتصادی مبتنی بر برتری و اولویت دانش است. در اقتصاد دانشی، دارایی های فکری و به خصوص سرمایه های انسانی، جزو مهم ترین دارایی های سازمانی محسوب میشوند. لذا در این پایان نامه پس از بررسی ادبیات نظری تحقیق به بررسی تاثیر سرمایه های فکری برعملکرد سازمانی با تاکید برنقش میانجی قابلیت یادگیری سازمان در شرکت قطعات پلیمری و دارویی طب پلاستیک پرداخته شده است.هدف این پایان نامه، بررسی نقش میانجی قابلیت یادگیری سازمانی در رابطه میان سرمایه های فکری و عملکرد سازمانی می باشد. اهمیت بررسی عملکرد سازمانی در تحقیقات و مطالعات مختلفی مورد تأیید و بررسی قرار گرفته است . بنابراین تحقیق حاضر قصد دارد به بهبود وضعیت عملکرد شرکت طب پلاستیک با در نظر گرفتن متغیرهای سرمایه های فکری و یادگیری سازمانی بپردازد. جامعه آماری این پژوهش رؤسا ، مدیران و کارکنان شرکت طب پلاستیک می باشد. برای سنجش متغیرهای تحقیق از پرسشنامه ایبا طیف 5 گزینه ای لیکرت که شامل 50 سؤال بود استفاده شد است. این پرسشنامه میان 122 نفر از رؤسا ، مدیران و کارکنان شرکت طب پلاستیک توزیع گردید. نتایج تحقیق حاضر نشان میدهد افزایش کیفیت سرمایه فکری نقش موثری در بهبود عملکرد سازمان خواهد داشت از طرفی قابلیت یادگیری خود تاثیر مثبتی بر عملکرد سازمان داشته و هم به عنوان متغیر میانجی دارای تاثیر معناداری بر رابطه سرمایه فکری و عملکرد سازمان است. در نهایت پیشنهاد اتی برای بهبود وضعیت عملکرد سازمانی ارائه گردیده شده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیامک برادران
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دماوند
محمد مهدی رشیدی
استادیار
فاطمه کریمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد دماوند
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :